NOINA CIMERKA ULAZI U ZADRUGU 7?! Želi da pomogne trans omladini u Srbiji i spreči još jedan JEZIVI ZLOČIN

Autor: B. P. M. / O. B.

Zadruga

19.07.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika saznaje, Marija Pavlović, cimerka Noe Milivojev, dobila je ponudu da uđe u "Zadrugu 7"

NOINA CIMERKA ULAZI U ZADRUGU 7?! Želi da pomogne trans omladini u Srbiji i spreči još jedan JEZIVI ZLOČIN

Foto: Republika.rs

Svirepo ubistvo mlade tiktokerke Noe Milivojev (18) danima unazad šokira javnost, a novi detalji isplivavaju iz dana u dan. Njena cimerka Marija Pavlović imala je ekskluzivnu ispovest za Republiku, gde je govorila o Noinom privatnom životu i vezi sa Ognjenom Dabetićem (33), koji je osumnjičen za ovaj jezivi zločin.

Kako Republika ekskluzivno saznanje, Marija je dobila ponudu da uđe u "Zadrugu 7 Elitu" i ozbiljno razmišlja da uđe u ovaj projekat.

Republika

Foto: Republika.rs, Društvene mreže

Noa, Ognjen, Marija Pavlović

- Marija je dobila ponudu da uđe u "Zadrugu 7". Ozbiljno razmišlja o tome da uđe u ovaj projekat, kako bi ispričala sa čime se sve bori trans omladina u Srbiji. Želi da osvesti narod i pomogne svima koji trpe nasilje, kao što ga je trpela Noa, koja je tragično nastradala. Ako spase bar jedan mladi život, biće srećna - otkriva izvor za Republiku.

Republika

Foto: Ilustracija

Zadruga 7 Elita

Podsećamo, kasting za "Zadrugu 7" je uveliko u toku, a kako je voditelj Marko Đedović otkrio sinoć u emisiji "Amidži šou", ovaj projekat će možda krenuti i ranije nego što to mnogi očekuju.

Sve ono što smem da kažem je da će biti ozbiljnih šokova za gledaoce, da će biti ozbiljnih zvezda i biće nikad do sad viđeno i mnogo toga promenjeno. Tako da, pratite, vidimo se i mnogo ranije nego što sto mislite... Možda... Možda već odavde odem tamo (smeh) - izjavio je Marko sinoć.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Đedović

Čelnici Pinka još uvek nisu zvanično potvrdili ime prvog učesnika ovog rijalitija, ali su predstavili novo TV lice, mladu novinarku Mašu Mihailović, koja će u sedmoj sezoni voditi neke od emisija.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Maša Mihailović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading