MORA DA OŽENI INU! Sveže informacije iz Dervente, Bosa želi da Zola PRIZNA dete i stane na ludi kamen!

Autor:

Zadruga

19.07.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čolić i dalje sumnja da je beba njegova

MORA DA OŽENI INU! Sveže informacije iz Dervente, Bosa želi da Zola PRIZNA dete i stane na ludi kamen!

Foto: N. Mutić, Instagram.com/reisingeriina

Nakon informacije da se porodila Kristina Ina Rajzinger i na svet donela devojčicu, čiji je otac navodno Lazar Čolić Zola, nastao je ozbiljan haos. Ona je sve vreme tvrdila da nije trudna, a sada se termin porođaja poklapa sa s*ksualnim odnosom koji su Zola i Ina imali u oktobru. Ona ne želi da se javi Zoli na telefon, iako tvrdi njegovim fanovima da je on otac. Kako "Star" saznaje, Zolina majka Bosa je loše jer ne zna da li je postala baka, naredila je Zoli da mora da nađe Inu i udari DNK test, a ako se ispostavi da je ćerkica njegova, moraće da je ženi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ina i Zola

- Ja sam u šoku, devojka tvrdila da nije trudna, grupama koje mene podržavaju i Jeleni Golubović rekla da sam ja otac, a meni pustila poruku da nisam i da ćemo tek da pričamo. Sumnjam u sve što kaže, počinjem da sumnjam da se uopšte porodila - izjavio je Zola.

Izvor iz Dervente navodi da je Bosa psihički loše i želi da se ova agonija što pre završi.

- Bosa je van sebe, ne zna da li da se raduje, da li da kuka, ona bi volela da je dete Zolino, želi da bude baka. Rekla je Zoli da mora da pronađe Inu što pre, kako zna i ume, da sa njom popriča, uradi DNK test i ako je ćerka njegova, da je prizna odmah i da oženi Inu. On je rekao da će sve oko deteta da reši i da ga prizna ako je otac, ali da se ženi neće. Bosa mu je rekla da mora, jer dete zaslužuje da ima porodicu - ističe za "Star" izvor iz Dervente.

Republika

Foto: N. Mutić

Zolina majka Bosa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Osman

19.07.2023 13:44

Oce Bosa unuce da nosa