NE MOGU DA SPAVAM NI DA ŽIVIM, ABORTIRANE BEBE ME PROGANJAJU! Miljana obilazi manastire da okaje grehe (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva tvrdi da se mnogo kaje zbog kiretaža, koje je radila jer je u tim momentima to videla kao jedini izlaz iz situacije. Ona sada kaže da taj greh sebi ne može nikako da oprosti, ali se, moleći sve Svete, nada da će joj Bog jednom oprostiti.

NE MOGU DA SPAVAM NI DA ŽIVIM, ABORTIRANE BEBE ME PROGANJAJU! Miljana obilazi manastire da okaje grehe (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić, koja je nedavno otkrila da ulazi i u sedmu sezonu najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima, koji će se od ove jeseni zvati "Elita", progovorila je o najtežem periodu u životu, koji su izazvali prekidi trudnoće u kojima je u tim momentima videla rešenje problema i izlaz iz trenutnih situacija.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Miljana Kulić kaže da je išla pod Ostrog da se moli za oproštaj grehova

Naime, poznata Nišlijka priznala je da je abortirane bebe proganjaju i da zbog toga obilazi manastire ne bi li okajala grehe i izmolila oproštaj od boga.

- Obilazim manastire i molim se svim svecima da mi oproste. Išla sam i pod Ostrog, a molila sam se i Svetom Nektariju. Nikada to sebi neću moći da oprostim - rekla je Miljana kroz uzdahe u emisiji "Narod pita", pa otvorila dušu:
- Taj greh me proganja i u snu, budim se, ne mogu da spavam ni da živim. Nadam se da će mi bog jednom oprostiti.
Kulićka je pokušala da objasni da je u tom trenutku, kada se odlučila na abortus, to za nju bio jedini izlaz.
- Ja sam volela Zolu, ali sam znala da nas dvoje nemamo budućnost. Znala sam da se on nikada neće promeniti, čak ni ako postane otac. Nisam želela da ponovo prođem kroz istu situaciju kroz koju sam prošla s prvim sinom i budem samohrana majka s dvoje dece - zaključila je Miljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Рррр

02.08.2023 01:05

Већи је грех родити па бацити.дати у срротиште.узели људи нерсдници који имаку лепа примсес на њега.или да их служи 18 година. Миљо ниси ни прва ни задња немој се оптеретити. Буди дсма💞

Istina

02.08.2023 07:56

Rasplodna kravo, nisi cula za kontracepciju. I treba da te abortirane bebe proganjaju, to je najgori greh, izuzev kad postoji realan medicinski razlog.

z81

02.08.2023 13:18

tebe samo vanzemaljci mogu da spase