JOŠ DVE BIVŠE ZADRUGARKE ULAZE U ELITU: Otkrivamo nove detalje dogovora sa produkcijom, tražile POSEBNE USLOVE!

Autor: P. R.

Zadruga

19.07.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo nove detalje dogovora sa produkcijom, tražile POSEBNE USLOVE!

JOŠ DVE BIVŠE ZADRUGARKE ULAZE U ELITU: Otkrivamo nove detalje dogovora sa produkcijom, tražile POSEBNE USLOVE!

Foto: Ilustracija

Nova sezona rijalitija "Zadruga", koja će ovog puta nositi naziv "Elita", uskoro bi trebala da počne, a u javnosti se već uveliko spekuliše ko bi mogao da postane deo popularnog TV formata. Kako Republika saznaje, dve bivše zadrugarke, inače velike zvezde, ponovo će se naći na imanju u Šimanovcima.

Naime, kako otkriva izvor upućen u detalje s kojima barata produkcija, Maja Marinković i Miljana Kulić neće prepustiti "elitnu" sezonu, te će se po ko zna koji put naći u trci za glavnu nagradu od 100.000 evra.

- Kako Zadruga 7, još elitna, bez jednih od najačih rijaliti igrača na ovim prostorima? Naravno da su i Maja i Miljana pozvane na razgovor povodom ulaska u novu sezonu, one su iznele niz svojih uslova, a na produkciji je sada da odluči da li će to prihvatiti ili ne. Maja je naravno tražila frizera i nedeljno sređivanje, jer želi da bude tip-top sređena, dok će Miljana ponovo dobiti poseban apartman, gde će povremeno boraviti i njen sin, Željko - priča izvor za Republiku, te dodaje:

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Zadruga 7

- Maja je svakako već postala elitna učesnica "Zadruge", devojka uvek napravi haos i dobru gledanost, tražena je, svi gledaju šta će sledeći da uradi, pa ne čudi što će se ponovo naći u rijalitju. Miljana, sa druge strane, iako je iz sezone u sezonu često pravila greške i probleme, produkcija joj je ipak i ovog puta izašla u susret i progledali joj kroz prste, jer je shvatila koliko je pogrešila, pa je uspela da se dogovori oko novog učešća. Obe će ući za vrtoglave honorare, to se uopšte ne dovodi u pitanje, cifre su "boli glava" - zaključuje izvor za naš portal.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 7

Podsećanja radi, u sedmoj sezoni popularnog TV formata naćiće se i Ana Marija Pavlović, cimerka ubijene tiktokerke Noe Milivojev, a detaljnije o svemu tome možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Jelena

19.07.2023 22:31

Ako su Miljana i Maja Elita onda ja ne znam sta je Elita.

deda Jova

20.07.2023 04:17

I sta? To je ta Elita? A po cemu, molicu lepo, ove dve raspandrkace pripadaju kao nekakvoj eliti?

frgt

20.07.2023 07:06

jao ne dodjavola opet one