OTKRIVENA BURNA PROŠLOST NOINE CIMERKE: Nova učesnica Zadruge 7 se bavila PROSTITUCIJOM, imala afere sa OVIM poznatim frajerima!

Autor: P. R. / M.I.

Zadruga

19.07.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Marija Pavlović otkrila šok detalje o prostituciji, ovo niko nije znao o njoj!

Marija Pavlović, cimerka svirepo ubijene Noe Milivojev, stigla je u zgradu Pinka na Dedinju, gde je došla na pregovore za ulazak u "Zadrugu 7 Elita". Kako smo ranije saznali, ona želi da pomogne trans omladini u ukaže na sve probleme i spreči novi jezivi zločin. Mariju smo uslikali kako ulazi u zgradu, a ona je potom održala kratak "lajv" na društvenoj mreži Instagram.

Nakon obavljenog razgovora za ulazak u rijaliti, Marija je progovorila za medije, pa iznela niz skandaloznih detalja iz svog života:

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

- Bavila sam se prostitucijom, jeste. Jedno godinu dana, snimala sam i za OnlyFans... Dolazili su mi i poznati, jedan bokser, glumac i fudbaler. Bokser je veoma popularan u Srbiji, krupan je i dobro izgleda - priznala je Marija za Republiku.

Marija je, između ostalog, otkrila da je bacila oko na Filipa Cara i Dejana Dragojevića, te da bi volela imati romansu sa jednim od njih dvojice, a u Zadrugu ulazi potpuno opremljena za vrele akcije.

Republika

Foto: Republika.rs

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bez veze

20.07.2023 15:07

Propagirajte nepobitne vrednosti koje imaju mladi ljudi. Morate li da ih sludjujete zalutalim dusama koje i same ne znaju sta ih je snaslo? Cemu to sluzi?