NAKON BILALOVIH PRETNJI SAMOUBISTVOM, MAJA UZVRATILA UDARAC: Zadrugarka odlučila da ga dotuče, ovoga se Brajlović najviše plašio!

Autor:

Zadruga

18.07.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nastavlja sa provokacijama, ovo je Bilalu najviše smetalo!

NAKON BILALOVIH PRETNJI SAMOUBISTVOM, MAJA UZVRATILA UDARAC: Zadrugarka odlučila da ga dotuče, ovoga se Brajlović najviše plašio!

Foto: ATAImages

Nakon iznenadnog raskida sa Bilalom Brajlovićem, Maja Marinković objavila je šokantne prepiske, u kojima joj Bilal preti samoubistvom. Ove poruke zgrozile su javnost, a Marinkovićeva je odmah naglasila da se ne plaši, već da samo želi bivšem stati na put i nastaviti svojim putem.

Odmah nakon, kontroverzna zadrugarka nastavila je da provocira, pa objavila vreli snimak u kupaćem kostimu.

Republika

Foto: E-stock, Instagram.com

 

Naime, kako je Bilal veoma ljubomoran, dok su bili u vezi, nije joj dozvoljavao provokativne fotografije, a Maja je sada odlučila da sve nadomesti, pa se tako odmah bacila u promet i pokazala mu da više ne može da je kontroliše.

Nema sumnje da će Brajlović na ovo burno reagovati, a kako će uzvratiti - ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maja

18.07.2023 11:33

Maja je ovo isto radila Janjušu, Caru i Zvezdanu, nakon svađe i prekida "ljubavi" Maja uskoči u kupaći kostim i tako "karijera" kreće nizbrdo. Glavno da je Taki zadovoljan.