RASKRINKANI! Maja ŠUTNULA Bilala zbog Janjuša: Starleta se dečku iza leđa tajno viđala sa bivšim!

Autor:

Zadruga

16.07.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića se javio u emisiju i između redova otkrio da zna za njihovu obnovljenu romansu, voditeljka ih sve vreme bockala zbog etno-sela u kom su se krili.

RASKRINKANI! Maja ŠUTNULA Bilala zbog Janjuša: Starleta se dečku iza leđa tajno viđala sa bivšim!

Foto: Wikipedia, printscreen/RTV Pink

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga 6" Maja Marinković šutnula je dečka Bilala Brajlovića zbog Marka Janjuševića Janjuša.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković presrećna posle raskida sa Bilalom Brajlovićem

Naime, kako saznajemo od izvora bliskog bivšem paru, njih dvoje su se pomirili odmah posle rijalitija, a Sarajlija im je samo poslužio kao paravan, dok je Janjuš u javnosti forsirao priču da ponovo bezuspešno pokušava da osvoji bivšu suprugu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević bockao Maju Marinković zbog raskida u emisiji "Narod pita"

Međutim, kada je najavljeno Majino i Janjuševo zajedničko gostovanje u "Narod pita", Marinkovićka više nije izdržala da se pretvara i rešila je da sve batali.

- Maja i Janjuš se sve vreme tajno viđaju! Njih dvoje nisu slučajno zajedno pozvani u emisiju. Čak ih je i voditeljka Ivana Šopić bockala, a u jednom momentu je pomenula i čuveno etno-selo, u kom su se njih dvoje svojevremeno viđali. Na sve to, Lepi Mića im je poslao poruku da ih gleda i prognozirao da će doći do "sudara svetova" - priča upućeni izvor i nastavlja:

- Marku ne ide u prilog da se zna da je obnovio vezu s Marinkovićkom jer je napokon uspostavio dobru komunikaciju s bivšom suprugom zbog ćerke, te ne želi da njih dve ponovo izlaže svemu tome u javnosti. S druge strane, Maja je iskoristila Bilala da zavrti tu priču, koja je odjednom postala veoma interesantna ljudima, što je njima išlo u prilog da zavaraju trag. Maji je to s vremenom počelo da smeta i ona je nešto malo pre emisije šutnula Bilala, pod izgovorom da je kao neki klinac po ceo dan igrao igrice, dok je ona ostavila sve u Beogradu zbog njega. Poslužila se forom da je napad najbolja odbrana jer se zapravo ona sve vreme igrala s Jaškom Bilalu iza leđa.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bilal Brajlović Maji Marinković služio kao paravan


Janjušević je tokom emisije pokušavao da opusti situaciju, služeći se prepoznatljivim humorom, ali se iz aviona videlo da mu je milo što je Marinkovićeva konačno ozvaničila raskid.

- Maja deluje srećno kao da je stupila u vezu, a ne raskinula danas - nije izdržao da se ne našali na Bilalov račun, a zatim je Marinkovićki nastavio da deli komplimente.

- Maja stvarno izgleda nikad bolje. Još tu guzu da sredi, ja ću podržati odluku da ona to uradi. Stvarno te podržavam!

Ivana Šopić je nešto kasnije rekla da se oglasio i Lepi Mića, koji je komentarisao odnos Maje i Janjuša.

- Lepi Mića je rekao da ste vas dvoje gotovi, kao i da se zna da će se desiti nešto među vama. Njemu je sve jasno, on nešto zna što mi ne znamo - rekla je Ivana, koja je dodatno podgrejala priču da su se Maja i Janjuš viđali Bilalu iza leđa.
Podsećamo, zadrugari su još krajem rijalitija u Beloj kući počeli da povezuju bivše ljubavnike, pa su im predlagali da posle "Zadruge" održe čuveni meč na Tik-toku i tako se udruže u biznisu, a Marinkovićka je i tada tvrdila da ni osećanja između njih nisu ugašena.

- On me voli kao boga. Nije ravnodušan. On se bori sam sa sobom - govorila je ona cimerima.


Našao sam Iranku koja liči na Maju

Republika

Foto: Printskrin

Ivana Šopić pokazala Janjuševu devojku iz Irana

Janjuš je u razgovoru s voditeljkom otkrio da je u međuvremenu našao Iranku koja neodoljivo podseća na Maju.

- Janjuše, imaš li partnerku - upitala je Šopićka.

- Moja devojka je iz Irana, jako liči na Maju - rekao je Janjuš, pa pokazao njen profil na Instagramu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading