VELEIZDAJA U CRNOJ GORI! Diskvalifikovana takmičarka zabila NOŽ U LEĐA bivšem dečku

Autor:

Zadruga

13.07.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puče istina uživo u programu

VELEIZDAJA U CRNOJ GORI! Diskvalifikovana takmičarka zabila NOŽ U LEĐA bivšem dečku

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo

Pink

Bivša zadrugarka Ana Spasojević nedavno je posetila Crnu Goru, gde je u jednom rizortu srela nekadašnju cimerku, diskvalifikovanu takmičarku Aleksandru Momčilović Sanu. Mnoge je začudio ovaj susret, kako njih dve nisu bile u dobrim odnosima zbog Ivana Dragića, koji je upravo o ovome govorio sinoć u emisiji "Naarod pita".

Republika

Foto: Instagram.com

Sana i Ana Spasojević

- Slobodan sam, uživam u tome. Emotivno sam polupan, voleo sam Aleksandru i potrebno je vremena da sve dođe na svoje. Ja mislim da sam bio jedina osoba koja je tamo branila nju i našu vezu, a ona je počela da se druži sa osobama i sad se i zapratila sa nekima na Instagramu... - započeo je Ivan, pa nastavio:

- Nije mi mi nije normalno da se ona druži sa Anom Spasojević. Znam koliko je ljubomorisala na nju i izgleda da su najbolje drugarice. Meni nije lepo i normalno, ako sa nekim ne bi trebalo da se druži, to je Ana. Ima tu i muškaraca, ali neću da ih imenujem... - pričao je Dragić.

- Da li ste se čuli nakon tvog izlaska? - upitala je voditeljka.

- Čuli smo se dan ili dva nakon izlaska. Ona je sad kod nas na primorju, nećemo se videti. Neću da je pljujem, ona je deo moje prošlosti i ulepšala je moj boravak - dodao je on.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Dragić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading