UKLJUČENJE NAKON SKANDALOZNIIH OPTUŽBI: Stefan Mihić o eksplicitnom snimku zadrugara i korišćenju NARKOTIKA!

Autor:

Zadruga

10.07.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar se uključio uživo u program i odgovorio na optužbe!

UKLJUČENJE NAKON SKANDALOZNIIH OPTUŽBI: Stefan Mihić o eksplicitnom snimku zadrugara i korišćenju NARKOTIKA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stefan Mihić

Bivše zadrugarke Sofija Una Manić i Tamara Ćosić optužile su uživo u emisiji "Narod pita" bivšeg zadrugara Stefana Mihića da je krišom snimao intimni odnos Tamare i Stefana Radića Rodnija, kao i da taj snimak deli prijateljima. Takođe, Sofija je iznela da je Mihić izjavio da je konzumirao narkotike sa Anom Spasojević u toaletu jednog lokala u Budvi.

Nako Tamare i Sofija, u emisiju se uključio Mihić, koji je želeo da demantuje ovo.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Stefan Mihić

- Imamo na telefonskoj liniji Stefana Mihića. Sofija Una su iznele tvrdnju da ti imaš neke video-snimke na kojima su Tamara Ćosić i Rodni, ali on se ogradio da je bio akter ove priče. Šta imaš da kažeš? - upitala je Dušica.

- On je meni rekao da nije video lepšu devojku od Tamare, a njoj se on jako dopadao. Ja nemam nikakav eskplicitni snimak u telefonu, ja takav momak nisam. Rodni je jedan predivan mladić, a ja ću ga vrlo lepo ugostiti na aerodromu kad se budem vratio iz Crne Gore, kao što sam ga ugostio ovde. Pokazaću mu šta je drug, a za šta ostaje dug - rekao je Stefan.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mića, Ana i Rodni

- Rečeno je od strane Sofije Une i Tamare da ste Ana Spasojević i ti u toaletu jednog restorana u Crnoj Gori konzumirali nedozvoljene supstance - rekla je Dušica.

- Ana Sasojeivć nikad ništa ispred mene nije uzela. Demantijima se ne bavim, ali je na meni da kažem da do toga nije došlo. Radim u jednom lokalu, zamolio sam nju i njeno društvo kako bi popili piće, a da snime lokal kako bi okačili na društvene mreže i reklamirali ga. Sofija Una je napravila problem zbog toga. Voleo bih da ovde ostavim malo prostora, neka ostane enigma ko je Sofija, kao i ko je Tamara. Neću o tome ko su one i čime se bave, uživajte - kazao je Stefan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading