ANĐELINA MAJKA U LOŠEM STANJU! Crnogorka ne mari za očajne roditelje: Spremni su da je se odreknu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.07.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić samo gleda sebe i svoju korist, roditelji su joj u lošem stanju.

ANĐELINA MAJKA U LOŠEM STANJU! Crnogorka ne mari za očajne roditelje: Spremni su da je se odreknu! (VIDEO)

Foto: ATAImages, Printscreen

Đenovići

Sinoć tokom emisije ''Narod pita'' Ivana Šopić je upitala Sofiju Unu Manić o mišljenju o Zvezdanu Slavniću, Anđeli Đuričić, Ani Ćurčić i kumi nacionale Mileni Kačavendi.

- Nije mi se dopadala ta priča od samog početka. Bilo je usiljeno. Ne kažem da je Zvezdan imao idealne postupke. Kuma je pokušala da dobije medijsku pažnju, Ana verovatno zna zbog čega je to prekinula. Zorici skidam kapu. Cela ta priča između Ane i Anđele mi nije bila prijatna, a kamoli kad je u pitanju kuma koja je grabila samo da bude u javnosti. Anđela se obrukala za ceo život. Džabe joj usiljene emisije i osmeh. Sve je to nametnuto, odvratno mi je - rekla je Sofija, a onda otkrila kakvo je stanje u porodičnoj kući Anđele Đuričić:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sofija Una Manić

- Jedan moj prijatelj živi par kuća od nje, roditelji su joj očajni. Oni su i spremni da je se odreknu, majka joj je loše. Ona samo gleda sebe, svoju promociju i svoju korist. Mnogi su je zamrzeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading