ANĐELA PRIZNALA DA NE SME KOD SLAVNIĆA! Đuričićeva potvrdila da su njene stvari iznete iz Zvezdanovog stana dok je bila van Srbije! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.07.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić se oglasila nakon što je stigla u Beogad.

ANĐELA PRIZNALA DA NE SME KOD SLAVNIĆA! Đuričićeva potvrdila da su njene stvari iznete iz Zvezdanovog stana dok je bila van Srbije! (VIDEO)

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

 

 

Anđela Đuričić stigla je u Beograd odakle se odmah oglasila i otkrila da li će ići u stan kod Zvezdana Slavnića po stvari.

- Ja idem sada u Beograd u odvojeni stan, ne idem kod Zvezdana. Moje stvari su uzete iz stana tih par dana kada smo raskinuli, dan-dva posle toga. Stvari su mi ostale tamo, ali nisu sve, kofer je iza mene (smeh), šalu na stranu, stvari su još tada uzete - rekla je ona.

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić stigla u Beograd

Podsetimo, kako je Republika saznala, Anđela je u Beograd stigla u pratnji svog dečka škaljarca koji joj zabranjuje da se sretne sa Zvezdanom, te nije ni čudo što su njene stvari iznete iz stana još dok je bila u Crnoj Gori.

- Anđela je juče stigla u Beograd. Sa njom je i došao njen dečko koji neće da dozvoli da se Anđela vidi sa Zvezdanom. Slavnić na sve načine pokušava da dođe do nje, ne boji se pretnji koje dobija, samo želi da se vidi sa njom, ali Anđelin dečko neće da čuje za to i zabranio joj je da se vidi sa Slavnićem. Rekao joj je da ako se vidi sa njim, da će biti problema. On će biti u Beogradu nekoliko dana, a onda se vraća za Crnu Goru. Ubeđen je da će Anđela pokušati da se vidi sa Zvezdanom, pa će ovde ostaviti svoju ekipu koja će motriti na nju. Ona mu se kune da sa Slavnićem ne želi ništa, pa čak ni da razgovara, ali joj on ne veruje. Ako ga izda, biće velikih problema, ona to zna, pa se malo i boji šta bi moglo da se dogodi. Svaki njen korak se prati, ne znam šta će raditi, ali je u većem problemu nego kada je bila sa Zvezdanom - priča izvor za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading