UDARIO NA KOLEGINICU ŽESTOKO! Miloš Bojanić o AFERI sa Zoricom Marković, spremio poklon za VENČANJE ove zadrugarke! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.07.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se uključio uživo u program i progovorio o navodima svog sina!

UDARIO NA KOLEGINICU ŽESTOKO! Miloš Bojanić o AFERI sa Zoricom Marković, spremio poklon za VENČANJE ove zadrugarke! (VIDEO)

Foto: M.M./ATAImages, Amir Hamzagic/ATAImages

Pevač i bivši zadrugar Miloš Bojanić se sinoć uključio u emisiju "Narod pita", u kojoj je gostovao njegov sin Mikica. Miloš je istakao da je ponosan na njega, a potom progovorio o aferi "Veš mašina", tačnije navodima njegovog sina Mikica da je bio sa pevačicom Zoricom Marković.

- Ponosan sam na mnog Mikicu on je moj i uvek će biti moj i najbolji na svetu. Moja Maja je meni odrasla i sazrela do te mere da ne mogu da je prepoznam - rekao je Miloš.

Republika

Foto: Republika, ATA Images

Mikica i Miloš Bojanić

- Hvala puno, znate da mi mnogo znači Vaše mišljenje - rekla je Maja Marinković.

- Ja sam deka šestoro unučadi i slušam ove bake koje su moja publika i ne smem da ih uvredim, ali one koje komentarišu vas koje im možete biti unuke i ćerke nekako zaboravljaju neku svoju mladost. Ne želim da kažem da treba baš toliko da budete slobodne kao što jeste, ali to je i te kako prisutno u svetu. I Tramp je bio u rijalitiju. Ne mislim da su one grešne zbog toga, bake su van tog sveta jer taj svet tad nije postojao - rekao je Miloš.

- Ja sam čuo svašta o Vama i o Vašoj mladosti. Oglašavali ste se za portale, šta ste radili kod ili na veš mašini sa Zoricom Marković? - pitao je voditelj.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Zorica Marković

- Moj Mikica je tad bio u situaciji da je malo više popio, ja to ne opravdavam, ali ona je zloupotrebila taj momenat i iskoristila tu njegovu slabost i tako ga je provocirala da ja ni u snu i ludilu ne bih učinio njenom i ničijem detetu na svetu. O njoj ne treba ja puno da mislim. Ona je bila gost u mom hotelu na moru, a ne ja kod nje. Mašina je bila samo provokacija, pa je on u afektu izgovorio nešto što nema veze sa životom. Ja ni bicikl ne bih naslonio takvu osobu, a kamoli imao bilo šta sa njom - rekao je Miloš.

- A šta je sa aferom "Kora od banane", kad ste, kako Zorica kaže, zapretili njenim sinovima? - pitao je voditelj.

- Ne bih da se kunem, ali dajem časnu reč pred celom nacijom da u životu ne bih ničije dete povredio i uvredio. Ja psovku nikad uzvratio nisam. Ana je pokazala sve svoje posle 15 dana. Uzela je Bulića od prethodne supruge i šta ja da komentarišem - rekao je Miloš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darko Tanasijević

- Kakvo Vam je mišljenje o Mići? - pitao je voditelj

- Imali smo mali nesporazum, on je zaslužio sve pohvale. Tako se kolega ponaša prema detetu svog kolege - rekao je Miloš.

- Da li ćete biti gost ili izvođač u kafani Ane i Zorice? - pitao je voditelj.

- Avionom ne bih preleteo preko te kafane. Inače nije ti se Mikica pohvalio da sam mu predao ključeve najlepšeg oldtajmera. Mojih osam oldtajmera će da vozi Maju kad se bude udavala - rekao je Miloš.

- Može naravno, bićete pozvani kao i Mikica - rekla je Maja.

- Kako gledate na povezivanje Mikice sa Milicom, Miljanom Popović? - pitao je voditelj.

- Na moju radost i sreću on mnogo voli ženski svet, ali on svoju suprugu, svog malog Miloša i velikog i Anđelinu i Marka ne bi pogazio ni za šta na svetu - rekao je Miloš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading