MATORA LAŽE: Marko Marković konačno progovorio o VRELOJ AKCIJI u šteku, evo šta se desilo sa Anitinom verenicom!

Autor:

Zadruga

05.07.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marković je odlučio da prekine ćutnju, za Republiku progovorio o situaciji koja je šokirala njegove fanove!

MATORA LAŽE: Marko Marković konačno progovorio o VRELOJ AKCIJI u šteku, evo šta se desilo sa Anitinom verenicom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Jovana Tomić Matora je nedavno šokirala svoje pratioce i domaću javnost, kad je tokom "lajva" na društvenoj mreži Instagram otkrila da je u tajnom šteku u "Zadruzi 6" imala vrelu akciju sa Markom Markovićem, bivšim dečkom svoje verenice Anite Stanojlović.

- Marko Marković, verujte mi. Mi smo tražili mesto, sad ću da vam dam ekskluzivu. Otišli smo u štek gde je Miki bio sa Nadeždom. Imaju vrata desno i levo, levo nema kamera. Car nešto gađao, popravljali vrata. Rekao mi Zvezdan da su vrata otključana. Ja trk, mi sa žurke, kad vrata zaključana. Ja dovedem Zvezdana, on zna da obija vrata. On (Zvezdan) je udarao u ta vrata, na kraju je slomio bravu, mi (Marko i Matora) smo s*ksualno opštili - otkrila je Matora u "lajvu".

Republika

Foto: Instagram.com

Matora o vreloj akciji sa Markom

Vest je odjeknula kao bomba, a Marko se nije oglšavao povodom ovoga, a danas je za Republiku otkrio da je Matora slagala.

- Evo, da se i ja oglasim po pitanju izjave da smo Matora i ja imali nešto više od poljupca. U početku mi je bilo smešno, ali sam video da su skoro svi mediji preneli to i da su ljudi poverovali u to - krenuo je Marko, pa dodao:

- Samo želim da kažem da to nije istina i da nije bilo apsolutno ništa više osim onoga što su svi videli, a to je da smo se ljubili par puta i to je to. Što se tiče šteka, nismo išli u štek, tako da ništa nije ostalo sakriveno - ispričao je Marković za Republiku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
sofija

05.07.2023 17:54

Ne verujem Marku, svi lažovi samo on govori istinu. Verujem Matoroj.