ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Matora imala vrelu akciju sa Anitinim BIVŠIM, verenice delile ISTOG MOMKA!

Autor:

Zadruga

28.06.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora šokirala svojim priznanjem!

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Matora imala vrelu akciju sa Anitinim BIVŠIM, verenice delile ISTOG MOMKA!

Foto: Republika

Matora i Anita

Bivši zadrugar Marko Marković napravio je pravu pometnju svojim ulaskom u "Zadrugu 6" nakon raskida sa Stanijom Dobrojević. Za manekenom su odlepile mnoge takmičarke, a prva je bila Anita Stanojlović, koja ga je jurila više puta tokom trajanja šeste sezone i sa kojom je bio intiman.

Republika

Foto: Republika

Anita i Matora

Sada je isplivala nova informacija. Anitina verenica Jovana Tomić Matora je u "lajvu" na Instagramu priznala da je bila intimna sa Markom Markovićem i to u šteku.

Republika

Foto: Instagram.com

Matorino priznanje

- Marko Marković, verujte mi. Mi smo tražili mesto, sad ću da vam dam ekskluzivu. Otišli smo u štek gde je Miki bio sa Nadeždom. Imaju vrata desno i levo, levo nema kamera. Car nešto gađao, popravljali vrata. Rekao mi Zvezdan da su vrata otključana. Ja trk, mi sa žurke, kad vrata zaključana. Ja dovedem Zvezdana, on zna da obija vrata. On (Zvezdan) je udarao u ta vrata, na kraju je slomio bravu, mi (Marko i Matora) smo s*ksualno opštili - otkrila je Matora.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading