ISPLIVALA SLIKA PRE SVIH KOREKCIJA: Da li biste prepoznali lepu suprugu Peđe Jovanovića (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anin fizički izgled u vreme kad se udala za pevača u velikoj meri se razlikuje od njenog današnjeg izgleda.

ISPLIVALA SLIKA PRE SVIH KOREKCIJA: Da li biste prepoznali lepu suprugu Peđe Jovanovića (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram

Supruga muzičara Peđe Jovanovića, Ana Jovanović, privlači pažnju javnosti svojim atraktivnim izgledom i aktivnostima na društvenim mrežama, posebno putem Instagrama.

Nedavno je mnoge posebno intrigirao njen privatni život, s obzirom na to da se skoro pomirila sa poznatim suprugom, nakon što su je mediji prethodno povezivali i sa drugim poznatim muškarcima.

Ona je, međutim, istakla kako su ona i Peđa prebrodili teške trenutke u svom odnosu, te da su ih ta iskustva još više zbližila.

Mi smo prošli kroz sve ono najgore što jedan par može proći i to nas je samo ojačalo. Često u razgovoru sa drugaricom kažem da bih baš sve isto da mogu da vratim vreme, jer su sve to lekcije koje su nas naučile mnogim stvarima i bez kojih naš odnos sad ne bi bio ni približno ovakav kakav je - napisala je na Instagramu jednom prilikom Ana povodom svog pomirenja sa mužem.

Njeni pratioci su zatim počeli da se bave drugim temama kao što je recimo njen izgled. 

 

 

Jedan od korisnika društvenih mreža podelio je fotografije koje prikazuju Anin fizički izgled u periodu kada se udala za pevača, upoređujući ga sa njenim današnjim izgledom.

Na njima deluje da je Ana u većoj meri promenila svoj izgled, što je izazvalo brojne komentare i spekulacije.

Žena Peđe Jovanovića nekada i sada. Da li biste je prepoznali - napisao je tviteraš uz objavu Anine nekadašnje i sadašnje fotografije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO: 

Komentari (1)

Loading
iskreno

19.05.2024 16:26

ja bih ...