PUKLA BRUKA FILIPA CARA! Aleksandra Nikolić otkrila najveću INTIMU o njemu, ovo će ga totalno uništiti!

Autor:

Zadruga

14.06.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić otkrila detalj o Filipu Caru koji je šokirao javnost!

PUKLA BRUKA FILIPA CARA! Aleksandra Nikolić otkrila najveću INTIMU o njemu, ovo će ga totalno uništiti!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Pobednica ,,Zadruge 6" Aleksandra Nikolić ostala je nakon rijalitija u vezi sa Filipom Carem. Međutim, dosta se polemiše da je njihov odnos turbulentan, a sada se pojavio dokaz o Filipu koji je šokirao javnost. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Đorđević i Filip Car svađa

 

Naime, tokom trajanja rijalitija, Žana Đorđević ušla je u raspravu sa Carem, prilikom koje je otkrila da je Aleksandra iznela tvrdnje da je on homoseksualnog opredeljenja, na šta je on burno reagovao. 

Foto: Ata images

Žana Đorđević

 

- Tvoja devojka je rekla za tebe da si peder - odbrusila je Žana. 

- Ova majmunolika žena se upalila na mene i ne prestaje da me uzima u usta, ja ne mogu da verujem. Čistilo se dvorište, a ne moje nešto, pa ti da komentarišeš ko je kome prijatelj i kakav sam čovek. Ja, Boki i Marko smo čistili za dobrobit celog kolektiva dok se vi sunčate i uživate, mi radimo. Gde gasiš pikavce? Je l' možeš da sedneš i zavežeš usta dok ja ne završim, pa se uključi posle mene. Ja ne znam šta je, ti si opsednuta sa mnom, znam da ti se sviđam, boli te jer te neću - govorio je Filip Car Žani koja nije prestala da ga vređa:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maja

14.06.2023 20:10

To sto advokati hoce da joj uzmu novac je ok, ali da li je ona budala? Koje nasilje? Cak i da ima svedoke, posle toliko godina, kako da dokaze nasilje? Ono se prijavljuje cim se desi. Ako misli na Zadrugu, moguce da ce napisati da je u Ugovoru takav scenario. Mislim da lose krece!