FILIP CAR PROGLAŠEN NAJVEĆIM ROGONJOM ZADRUGE 6: Aleksandra ga namagarčila sa Zvezdanom, isplivali svi klipovi iz izolacije!

Autor:

Zadruga

12.06.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci pozivali Filipa Cara da odgleda ceo klip Aleksandre i Zvezdana!

FILIP CAR PROGLAŠEN NAJVEĆIM ROGONJOM ZADRUGE 6: Aleksandra ga namagarčila sa Zvezdanom, isplivali svi klipovi iz izolacije!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Javnost mesecima bruji o čuvenom klipu Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića iz izolacije, a svako od njih tvrdi drugačije.

Dok Aleksandra poriče da je ikada došlo do poljupca, Bilal Brajlović otkrio je Filipu Caru da su se Aleksandra i Zvezdan ipak poljubili, pa otišli i korak dalje.

Po Bilalovom povratku u rijaliti, on se suočio sa Carem, pa mu prepričao scenu iz izolacije, a Filip je tada javno obećao haos, ukoliko se to ispostavi kao istina.

Kako je Car imao priliku da sve vidi svojim očima, mnoge je zanimalo kako je odjednom tako lako prešao Aleksandre preko ovih laži, a zbog toga je dobio titulu "rogonje", kako ga sada nazivaju na društvenim mrežama.

- Pogledaj klip i pokrij se ušima, rogonjo! Kako Zveki ljubi Mau - komentarisali su fanovi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zadruga_clip (@zadruga_clip)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Lana BG

12.06.2023 17:40

Care, vodi svoju caricu u Crikvenica, radjajte decu, uživajte u životu što dalje od medija. Ne dozvolite da vas rastave, ljubav neka pobedi njihovu mržnju.

Olos

12.06.2023 18:40

Sta vas briga,glavu gore i uzivajte,a ovi psi neka laju

Kiki

12.06.2023 21:54

Nada se da će nagrada 50.000 evra da dođe u Crikvenicu. Malo sutra. A malo prekosutra.