ČEKA ZVEZDANOV POZIV! Maja Marinković bez dlake na jeziku, OCRNILA Anđelu i Aleks! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva podržala Anu Čurčić, poželela joj pobedu!

Maju Marinković smo sreli nakon izbacivanja iz "Zadruge" i sa njom obavili intervju. Ona je osvojila šesto mesto u poslednjoj sezoni ovog rijalitija. 

Na početku intervjua je ponovila da će zvati Janjuša sa svojim psom Leom i lajati mu u slušalicu, a potom je oplela po Anđeli Đuričić i Aleksandri Nikolić.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

- Jako mi je žao što je Zvezdan diskvalifikovan. Krivo mi je, mislim da je on dao svoj život, pružio sebe rijalitiju. Bio je držeća priča, a Anđela je samu sebe dovela u ti situaciju, nije mi žao, pokazala je agresiju prema meni. Volela bih da Ana bude pobednica ove sezone, želim joj sve najbolje u životu - istakla je Maja i dodala:

- Aleksandra je običan folirant. Oni sad prikupljaju glasače i fanove, meni ne mogu da prodaju maglu. Ne može niko da mi proda priču da je to prava ljubav. Ti se pred sam kraj smiriš, menjaš stvari koje si mesecima radio... - rekla je Maja za Republiku.

Maja je istakla i da neće zvati Zvezdana Slavnića, već da će čekati da je on pozove prvi.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading