EVO ČIJE PORODICE DOLAZE NA SUPERFINALE: Voditelj "Zadruge" otkrio sve detalje, OVO će biti najzanimljivi susret!

Autor:

Zadruga

05.06.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Marko Đedović progovorio o noći u kojoj će biti proglašen poslednji pobednik "Zadruge"

EVO ČIJE PORODICE DOLAZE NA SUPERFINALE: Voditelj "Zadruge" otkrio sve detalje, OVO će biti najzanimljivi susret!

Foto: Republika.rs/Ilustracija

Zadruga

Voditelj "Zadruge 6" Marko Đedović je tri dana pred kraj ovog rijalitija progovorio o aktuelnim dešavanjima i otkrio nešto više o superfinalnoj noći, koja nas čeka 8. juna na televiziji Pink.

- Zadruga mi izgleda kao i uvek top, najzabavniji zabavni program ikada. Prethodna sezona je najgledanija o tome govori i gledanost i reakcije u narodu. Deo oko mešanja u raspravu mi najteže pada , više puta sam im i rekao da imaju sreće samo zato što nisam učesnik, pa mnoge stvari ne bi bile iste. Opleo bih po jedno 90% učesnika - rekao je Đedović, pa otkrio šta je za njega obeležilo ovu sezonu:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Marko Đedović

- Pa nekako najlepše stvari koje su se desile, a to da je "Zadruga" kao projekat spojila oca i sina, nakon toliko godina i pokušaja da se to uradi. Desila se i veridba Filipa i Aleksandre, a bilo je još dosta lepih stvari, ali svakako najlepša je moj ulazak medju njih. Zorica mi je jos draža, inače sam je gotivio i pre, mnogi su mi pali u očima, ali neću imenom navoditi da ne bi ispalo da nekoga srozavam zbog nekog. Fanatizam fan grupa je prevelik, jeziviji su mi ovi napolju sa rijalitijem, od bilo kog učesnika - istakao je on.

Na samom kraju, Marko je otkrio i šta može da se očekuje u superfinalnoj noći.

- Mislim da će Anin susret sa porodicom biti zanimljiv, ali koliko sam čuo najavila je kuma dolazak, kao i i Aca Bulić, to će mi biti zanimljivo da vidim. Ivana Marinkovića, svakako je tu i Janjuš, koji je jako vezan za svoje dete, a voleo bih i bivša žena da mu dođe da i to vidim uživo. Ima dosta njih, jednostavno nisu se dugo videli smatram da ce biti dosta emotivnih momenata. Maja i Taki takođe, jer im se desio smrtni slučaj, tako da znam da su to stvari koje će dati na težini tim svim susretima - poručio je Đedović za Pink.rs

Republika

Foto: N. Mutić

Marko Đedović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading