OTKRIVAMO POBEDNIKA ZADRUGE 6: Istina o veridbi Cara i Aleksandre će vas ŠOKIRATI, a evo kada će se Ana i Zvezdan POMIRITI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo ko će odneti pobedu u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija Zadruga!

OTKRIVAMO POBEDNIKA ZADRUGE 6: Istina o veridbi Cara i Aleksandre će vas ŠOKIRATI, a evo kada će se Ana i Zvezdan POMIRITI! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/Ilustracija

Superfinale

Kao i svake godine, tradicionalno pred sam kraj Zadruge portal Republiku porazgovara sa numerologom Ivanom Skorić, koja nam otkrije šta brojevi kažu o pobedniku aktuelne sezone.

Kako se sezona šest, jedna od gledanijih približa kraju, odlučili smo da vidimo šta brojevi govore o potencijalnom pobedniku. 

Foto: Republika.rs/Ilustracija

Zadruga 6 Superfinale

 

Pre toga popričali smo sa Ivanom i šta nas očekuje kada su mnogi odnosi u pitanju, pa između ostalog i nakon veridbe Filipa Cara i Aleksandre Nikolić. Ivana ističe da vidi da će biti sve u redu, ali da nakon završetka Zadruge sledi jedan turbulentiji period za njih dvoje. 

Sa druge strane, upitali smo da li može doći do pomirenja Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića nakon kraja sezone, a ona nas je iznenadila odgovorom:

 

- Vi znate da sam ja Anina drugarica, ona koju je izdala, ali nema veze, neka bude da smo drugarice... Ono što sam joj ja rekla pre nego što je krenula u Zadrugu jkeste da će ona sa Zvezdanom doći kod mene sledeći septembar i da ćemo sedeti kod mene i smejati se svemu. Ja vidim da oni imaju aspekte da se pomire, opet na njima je da li će do toga doći, ali da je moguće, da - otkriva Ivka za Republiku. 

 

Međutim, u samom Superfinalu Ivana otkriva ko će se naći, a u pitanju je ženska osoba. Ko je pobednik Zadruge 6 po brojevima iz numerologije, pogledajte u video snimku koji se nalazi na početku teksta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading