MOKIN ZAVRŠNI UDARAC: Zabio Ani Ćurčić poslednji NOŽ U LEĐA, zbog njega ostaje bez GLAVNE NAGRADE?!

Autor:

Zadruga

04.06.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdanov otac je odlučio da sabotira bivšu snajku!

MOKIN ZAVRŠNI UDARAC: Zabio Ani Ćurčić poslednji NOŽ U LEĐA, zbog njega ostaje bez GLAVNE NAGRADE?!

Foto: Milan Maricic/ATAImages, E-Stock/Časlav Vukojičić

Veliko superfinale "Zadruge 6" će se održati za četiri dana, 8. juna, a u Beloj kući je ostalo još 27 takmičara, koji se nadaju da će osvojiti prvo mesto i glavnu nagradu od 50.000 evra. Glasanje je uveliko u toku, a fan grupe organizuju podršku za svoje favorite. Mnogi bivši zadrugari pozvali svu svoje fanove da glasaju za njihove favorite, a u trku se uključio i Moka Slavnić, otac Zvezdana Slavnića.

Republika

Foto: Instagram.com/zoran_slavnic_moka_

Zvezdan, Anđela i Moka

Iako su Zvezdan i njegova devojka Anđela Đuričić diskvalifikovani, Moka je odlučio da sabotira bivšu snajku Anu Ćurćić, pa je podržao takmičara koji je u ratu sa njom. Naime, Moka je pozvao svoje fanove da glasaju za Filipa Cara, koji važi za jednog od glavnih favorita za prvo mesto.

Republika

Foto: Instagram.com

Moka podržao Cara

Filipova bivša devojka Maja Marinković je sinoć izjavila da je Car verio Aleksandru Nikolić pred kraj "Zadruge" samo kako bi skupio dodatne glasače, a za četiri dana ćemo saznati da li je uspeo u ovoj nameri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
hej

04.06.2023 15:41

Pobediće onaj koga odabere produkcija ....vazda je tako bilo i biće .....

Grimani

04.06.2023 15:55

to su ti jadnici koji su svoje djete naucili da koriste druge ljude,da kradu ubijaju i onda im zuta stampa da 5.minuta slave,jadan je ovaj

Sava

04.06.2023 16:18

Opet dupljak od čoveka. Zar nisu Mića, Matora ili Mikica bili bliži i više pomogli Zvezdanu!? Car nije migao očima gledati Zvezdana, progovorio je sa njim zadnji 10-tak dana i to samo iz inata Ani. Matora kuhala i tešila, Mića ga spašavao od ludila i bega iz Zadruge a tatko bi glasao za Cara. Baš je zahvalan čovek, fuj.

kabas

05.06.2023 13:24

Propali čovjek. Đubre sa dna kace. Nije bio ni neki košarkapš. Trčkarao kao majmunče po terenu. Šljepao se uz Kiću, Praju i Kindžeta.