ANA ĆURČIĆ KRIVA ZA RASKID ZVEZDANA I ANĐELE: Slavnić razvezao jezik, pa napravio skandal u emisiji!

Autor:

Zadruga

19.05.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani obrt u emisiji "Pitanja gledalaca", Zvezdan otkrio da je za sve kriva njegova bivša, Ana Ćurčić, zbog koje ispašta Anđela!

ANA ĆURČIĆ KRIVA ZA RASKID ZVEZDANA I ANĐELE: Slavnić razvezao jezik, pa napravio skandal u emisiji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Na samom početku emisije "Pitanja novinara", Zvezdan Slavnić je progovorio o sinoćnjem raskidu sa Anđelom Đuričić, kojoj se odmah izvinio, u nadi da nastavi vezu sa njom, još jednom.

On je indirektno priznao da je Ana Ćurčić kriva za sve, s obzirom da je uticala na njegovo raspoloženje, zbog čega je on odlučio da opet stavi tačku na odnos sa Anđelom:

- Nisam ni pričao dva dana sa Anđelom, iako ništa nije bilo vezano za nju. Nije mi se nešto svidelo kod Anđele, ali me to ne opravdava, ponašao sam se onako kako jesam, za to mi je krivo. Danas sam malo bolje, imao sam dugačak razgovor. Mogu da se izvinim Anđeli za ružne reči, negde ja ne vidim neke njene borbe, koje ona vodi sa strane. Nekada je ne stavim u prvi plan, ja sa njom nisam raskinuo, ne gledam na to tako, možda je ona sa mnom - govorio je Zvezdan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading