VRBOVALA CIMERKU ZA POSAO U FRANKFURTU! Aleks obećala zadrugarki laku zaradu: Spojiću te sa osobom, dobićeš 15.000 evra (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.05.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićeva je posavetovala Soraju da svoju sreću preko leta okuša u Nemačkoj!

VRBOVALA CIMERKU ZA POSAO U FRANKFURTU! Aleks obećala zadrugarki laku zaradu: Spojiću te sa osobom, dobićeš 15.000 evra (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TikTok.com

Aleks i Šarmen

Aleksandru Nikolić su pratile mnoge afere tokom njenih učešća u rijalitiju "Zadruge", između ostalog i zbog poslova kojima se ranije bavila, što joj često u svađi pominju zadrugari koji je ne vole. Nedavno je posavetovala svoju cimerku Šarmen Soraju Leoni Altman da ne ostaje u Srbiji, već da ode u Frankfurt i tamo zaradi novac, a kako je istakla, ona će je spojiti sa osobom koja će joj pomoći.

- Jesi ti normalna, šta tražiš u Srbiji? Jao, kakva si ti glupača! Slušaj ti mene - krenula je Aleks, pa nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TikTok.com

Aleks savetuje Šarmen

- Samo menjaš cigaru... Tu živiš više od bakšiša... Frankfurt, tamo ima dosta para oko toga. Švajcarska isto, ali u Franfurtu dosta, dosta para može da se uzme. Ja mogu da te spojim sa osobom tamo... Za tri meseca gore dobiješ 15.000 evra - pričala je Nikolićeva.

Snimak ovog razgovora možete pogledati u nastavku ovog teksta.

 

@live.svih.zadrugara 🤣ALEKS: U FRANKFURT ZA 3 MESECA 15.000€ ZIVIS OD BAKŠIŠ #aleksandranikolic #zadruga #zadruga6 ♬ Originalton - LIVE.SVIH.ZADRUGARA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading