POLICIJA PRESRELA FRANA PUJASA NASRED ULICE! Legitimisali ga, pa celog pretresli u parku! (PAPARACO)

Autor: P. R.

Zabava

10.05.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fran je najpre sedeo u kafiću, a potom se uputio u park i sedeo na klupici, sve dok mu policijska patrola nije prišla.

POLICIJA PRESRELA FRANA PUJASA NASRED ULICE! Legitimisali ga, pa celog pretresli u parku! (PAPARACO)

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Fran Pujas našao se na meti policijske patrole. Naime, dok je sedeo u dečjem parku, Pujasu je prišlo dežurno policijsko osoblje, koje mu je tražilo isprave. 

Naime, bivšeg dečka Elene Kitić, ekipa "Papraco lova" je pratila po kraju u kom živi, i tom prilikom su usnimili kako dežurna policija traži isprave Pujasu.

Fran je najpre sedeo u kafiću, a potom se uputio u park i sedeo na klupici, sve dok mu policijska patrola nije prišla. On je uredno službenim licima dao lična dokumenta.

Nakon što su ga proverili, policija se udaljila, ali ne zadugo. Policajac koji ga je legitimisao vraća se sa drugim kolegom ponovo do Pujasa nakon čega su ga potpuno pretresli, obavili telefonski poziv, a potom otišli svojim putem. 

Kako se navodi, u pitanju je redovna kontrola, a osim toga, policija je Pujasa legitimisala jer je strani državljanin koji boravi duže vreme u Srbiji. Podsećanja radi, Fran je ranije već imao problema sa zakonom, a pre nekoliko meseci i uhapšen je tokom pokušaja da pređe granicu između Srbije i Hrvatske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading