MILJANA KULIĆ POSLE KONSTRAKTE I LUKA BLEKA: Snimila POBEDNIČKU pesmu za Evroviziju, posvetila je Mensuru Ajdarpašiću! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.05.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka je iznenadila svoje fanove i napravila haos na TikTok-u!

MILJANA KULIĆ POSLE KONSTRAKTE I LUKA BLEKA: Snimila POBEDNIČKU pesmu za Evroviziju, posvetila je Mensuru Ajdarpašiću! (VIDEO)

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Bivša zadrugarka Miljana Kulić se vraća u muzičke vode. Nakon nekoliko zapaženih nastupa na "Zadrugovizijama" i obrade Stojinog hita "Idi mami pa se žali", sa kojim je prošlog leta napravila haos, Kulićeva se vratila u muzički studio. Ona je odlučila da obradi i pesmu "Seksi robot", koju u originalu izvodi Mina Kostić, ali tu ne želi da stane. Po svemu sudeći, Miljana se sprema da se naredne godine prijavi za takmičenje "Pesma za Evroviziju", u kojem naša zemlja bira svog predstavnika za Evroviziju.

Republika

Foto: Shutterstock

Evrovizija Liverpul 2023

Naime, Kulićeva je sinoć iznenadila svoje pratioce na TikTok-u, gde je u poslednje vreme najaktivnija. Ona je objavila snimak iz studija, gde je nakon pesme "Seksi robot" preradila čuveni Ruslanin hit "Wild Dances", sa kojim je Ukrajinka odnela pobedu na Evroviziji 2004. godine. 

Republika

Foto: TikTok.com

Luk Blek i Konstrakta

Obradu je posvetila svom bivšem cimeru iz "Zadruge" Mensuru Ajdarpašiću, te je nazvala "Wild Mensur" (Divlji Mensur). Pesmu je otpevala na srpskom i engleskom jeziku, dok je delove koje je Ruslana pevala na ukrajinskom improvizovala. Klip je kratko nazvala "Pobednica", zbog čega su mnogi njeni fanovi zaključili da Miljana planira da nas predstavlja na ovom prestižnom takmičenju naredne godine. Kako ovo izgleda, pogledajte u nastavku ovog teksta.

 

 

Podsećamo, nakon uspešnog Konstraktinog učešća prošle godine, naš ovogodišnji predstavnik Luk Blek se plasirao u finale ovog takmičenja, koje će se održati u subotu, a ostaje da ispratimo i da li će Kulićeva uspeti da ostvari svoj cilj.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika.rs

Luk Blek i Konstrakta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading