MARIJA JE OVU KUĆU SRUŠILA BAGEROM DO TEMELJA: Trošna nekretnina Kulića sva zarasla u KOROVU, sve promenili novcem iz rijalitija! (GALERIJA)

Autor: P. R.

Zadruga

08.05.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Kulić je nekada živela u zapuštenom domu, da bi novcem iz "Zadruge" promenili svoj život iz korena!

MARIJA JE OVU KUĆU SRUŠILA BAGEROM DO TEMELJA: Trošna nekretnina Kulića sva zarasla u KOROVU, sve promenili novcem iz rijalitija! (GALERIJA)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Google Earth Printscreen

Marija Kulić, Marija Kulić

Miljana Kulić, jedna od najpoznatnijih rijaliti učesnica, nekada je živela skromno u trošnoj kući zarasloj korovom, o čemu je njena majka Marija Kulić neretko pričala tokom boravka u "Zadruzi".

Iako sada u svom dvorištu imaju novu, daleko raskošniju nekretninu, na aplikaciji "google earth" mogu se videti fotografije kuće porodice Kulić od pre nekoliko godina, kada još uvek nije bila renovirana novcem iz rijalitija.

Republika

Foto: printscreen/Google Earth

Kuća Miljane Kulić pre renoviranja
Republika

Foto: printscreen/Google Earth

Kuća Miljane Kulić pre renoviranja

Međutim, učešćenjem u nekoliko sezona rijalitija "Zadruga", Miljana je zaradila novac kako bi renovirala kuću, na kojoj komšije u Nišu mogu samo da joj pozavide.

- Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku uzeti stan - izjavila je jednom prilikom Marija, koja je tokom druge sezone istakla da je staru kuću sama srušila bagerom do temelja.

- Nismo mi izgubili kuću, nego sam ja srušila kuću do temelja! Kuća je srušena bagerom, ja sam se je srušilla do temelja - kazala je Kulićka tada.

Kuća sada izgleda daleko drugačije, broji nekoliko različitih soba, ogromnu dnevnu sobu, ali i dvorište gde je posebno odvojeni deo za parkiranje i to nekoliko automobila.

Podsetimo, Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga" i zbog kršenja ugovora moraće da plati 100.000 evra produkciji. Međutim, kako je Republika pisala, ona se sada u spoljnom svetu provodi u kockarnici i troši novac, a nedavno je na svom Instagramu pokazala i da vreme provodi sa svojim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom i sinom Željkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading