I GLUVI SE HVATAJU ZA GLAVU: Miljana Kulić bez blama i srama snimila PESMU, krenuće vam para na uši kada je čujete! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

10.05.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslušajte novu pesmu Miljane Kulić - neće vam biti dobro!

I GLUVI SE HVATAJU ZA GLAVU: Miljana Kulić bez blama i srama snimila PESMU, krenuće vam para na uši kada je čujete! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz šeste sezone rijalitija "Zadruga" jer je samoinicijativno napustila imanje u Šimanovicima, zbog čega će morati da isplati kaznu od 100.000 evra, a sad je na društvenim mrežama osvanuo snimak iz studija u kojem je kontroverzna Nišlijka snimila pesmu.

Kulićeva se, naime, odlučila za obradu pesme "Seksi robot", koju u orgilanoj izvedbi peva Mina Kostić, a koju je bivša zadrugarka svojevremeno izvodila na sceni "Zadrugovizije".

Inače, Miljana već ima snimljenu obradu Stojine pesme "Idi mami, pa se žali", koja je odmah pokrenula lavinu negativnih komentara, pa su joj poručivali da "ne zna da peva" i da "bole uši od njenog glasa".

Sudeći po onome što je i sad pokazala, reakcije neće biti ništa drugačije, a Miljana očigledno po svaku cenu pokušava da napravi kakvu-takvu estradnu karijeru.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading