ZVEZDAN ZBOG MAJE ZAKAZAO UROLOGA! Bivšeg robijaša izvode iz "Zadruge", Marinkovićeva prebledela! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

30.04.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se neprestano priča u "Zadruzi", Maja Marinković prenela je Zvezdanu Slavniću polnu bolest, i to genitalni herpes, kako su nedavno otkrili Aleksandra Nikolić i Filip Car.

ZVEZDAN ZBOG MAJE ZAKAZAO UROLOGA! Bivšeg robijaša izvode iz "Zadruge", Marinkovićeva prebledela! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć tokom nominacija na imanju u Šimanivcima, učesnici šeste sezone "Zadruga" su komentarisali kontroverzni odnos Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, koji su za vreme boravka u izolaciji uplovili u intimne odnose, te je bivši robijapš tada prevario i ostavio svoju ljubavnicu Anđelu Đuričić, zbog koje je ostavio svoju vanbračnu suprugu Anu Ćurčić.

Naime, zadrugari nisu imali lepo mišljenje o ovom novom odnosu koji drma javnost, a jedan od njih je bio i Ivan Dragić koji je osudio Slavnića, te pomenuo i uvrede koje je Zvezdan izrekao Anđeli, kao i komentare da je loša u krevetu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Dragić Zadruga 6

Zvezdan je imao ovde najgore postupke u kući, prevario je svoju ženu, prevario je svoju devojku koja ga voli, ne sviđaju mi se neke njegove reakcije. Sve je radio kako on hoće, pa sada neka izdrži i ovo... Sam je kriv. Majo, ovo nije ni prvi ni poslednji put dazavršiš pored oženjenog ili zauzetog muškarca, ti to voliš. Biće i oženjenih... Maja u kući ima više momaka nego što ja imam kumova! Zvezdane, tražio si neku iskusniju, sad imaš najiskusniju u kući - istakao je Dragić, te dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Ne zaboravi da imaš zakazano kod urologa 12. maja - zakucao je Ivan Zvezdanu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Bata

30.04.2023 18:10

Dobro nije dobio upalu mozga. Maja je gora od javnog WC-a. Tako da su moguće ko nje svakakve boleštine.

Šiki

30.04.2023 21:22

Bravo Dragiću! Sve što si izneo stoji. Genitalni herpes je prenela i FIlipu Caru u prethodnom periodu. Medjutim To je polna bolest i virus herpesa ostaje doživotno organiizmu čak i ako se uzimaju antivirusne teraije. U telu čitav život mogu se ispoljavati simtomi koji dolaze i odlaze. Ne postoji uzročni lek za lečenje genitalnog herpesa, to znači da ne postoji, za sada, odnosno lek koji semože uzimati da bi se zauvek izlečila ova bolest.Kolko je partnera iala u svom životu ne iznenadjuje me. Ta samo uskače i iskače iz kreeta ma gde bila. Prosto, za nju pomoći nema. Važno je da se naparfemiše, a ko zna šta sve ima.....Zvezdan je pao na njenu "7", važne su si.se... hahha,sada je dobio i KUSUR...koji će nositi čitav život....