PROPALA SKROZ! Anđela Đuričić od MISICE Zadruge 5, do NEUREDNE prevarene ljubavnice, publika zgrožena: Šta joj Zvezdan uradi...

Autor:

Zadruga

22.04.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na TikTok-u se pojavio video njene transformacije za samo par meseci, a publika je šokirana!

PROPALA SKROZ! Anđela Đuričić od MISICE Zadruge 5, do NEUREDNE prevarene ljubavnice, publika zgrožena: Šta joj Zvezdan uradi...

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TikTok.com

Anđela Đuričić

Aktuelna zadrugarka Anđela Đuričić se prvi put na malim ekranima pojavila u petoj sezoni "Zadruge", gde je na samom početku očarala publiku svojom lepotom, zbog čega je na Fejsbuk glasanju proglašena za Miss Zadruge 5. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Miss Zadruge 5

 

Anđelino učešće u "Zadruzi 5" obeležila je veza sa Matejom Matijevićem, koja je trajala tri puta po nekoliko dana, a važila je i za jednu od najurednijih i najmoralnijih takmičarki koje su se pojavile na televiziji. Sve se promenilo u "Zadruzi 6", kad je za manje od mesec dana od svog ulaska uplovila u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem. Njihova veza je doživela krah pre nekoliko dana, kad je on uplovio u "prijateljstvo sa beneficijama", sa Majom Marinković.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TikTok.com

Anđela, na početku i na kraju veze sa Zvezdanom

Anđela je priznala da je već duže vreme nesrećna sa Zvezdanom i da je sve njegove zahteve i bezobrazluke trpela samo zbog toga što ga voli. Ono što je publika primetila je i da je Anđela propala. Na jednom TikTok profilu pojavio se snimak, gde se vidi kako je Anđela izgleda na početku veze sa Zvezdanom, i sad, kad je došao kraj.

- Šta joj uradi čovek - stoji u komentaru klipa koji možete videti u nastavku teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Marko

22.04.2023 12:56

Bolje da je hranila kera nego švalera.

Vlada

22.04.2023 13:45

Ona je sama sebi to uradila. Nije htela nikoga da sluša.