"MAJA JE REZERVNI TOČAK" Vendi ocrnila Zvezdanovu novu LJUBAVNICU, progovorila o CRNOJ MAGIJI u Zadruzi: Vrištala je kod moštiju na Ostrogu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.04.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vendi je bez dlake na jeziku analizirala i komentarisala aktuelne situacije u "Zadruzi 6"

Pevačica, spisateljica, bivša rijaliti učesnica i voditeljka Vesna Vukelić Vendi sa nama je razgovarala na Vaskrs i pričala o religiji, postu, ovom prazniku, ali i porodici Dragojević. Kako smo najavili, ovo je samo prvi deo velikog intervjua sa Vendi, a u drugom delu se osvrnula na događaje u "Zadruzi", spekulacije o crnoj magiji koja je navodno bačena na neke takmičare, a otkrila nam je i ko je za nju najnemoralnija učesnica.

Republika

Foto: Republika TV

Vesna Vukelić Vendi

U "Zadruzi" se od samog početka provlači tema o crnog magiji, a u poslednje vreme se Miljana Kulić borila sa ovim jer je posumnjala da je zamađijana. Ona je na svaki način pokušala da otera zle duhove, a neki misle da je Anđela Đuričić počela da izvodi razne rituale, kako bi zadržala Zvezdana Slavnića. Vendi je progovorila o ovome:

- Verovatno da mnogo toga postoji. Ali nije to samo kao zamađijati... Nije to od sad, juče, pre mesec dana... Oni dolaze sa nečastivim u sebi. Jedna od tih navedenih, meni su pričali moji fanovi, koji su u službi (u crkvi), pripomažu tamo na Ostrogu, bili su prisutni kada je jedna od tih navednih bila kod moštiju svetitelja i vrištala. Ridala. To su, egzorcizam se obavljao nad njom. Spomenuli ste je (Miljana). Nečastivi se već vuče u toj osobi. Postoji ono što se zove pokajanje - rekla je Vendi, pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Miljana Kulić

- Što se Anđele tiče, mnogo je bolja sada, nego prošle godine. Ona nije poznavala Anu, nije napravila neku grešku. Zvezdan je njen izbor, ne možemo da utičemo na njenu slobodnu volju. On je ubica pokajnik, to su teške teme. Ona je znala i da on voli kocku, prihvatila ga je. Ona ljubi stopala voljenoj osobi, to su sitnicu. Ljubljenom ljubi stopala. To što ja mislim da to nije dobro za neku vezu, to je nešto drugo. To nije spasonosno, jer nijedan muškarac neće ostati zahvalan, ali to je opet njena slobodna volja. Ana je rekla da je Zvezdan pikirao Anđelu prošle godine, nisu u braku, nemaju decu. Gorak u ustima nosi to što je Zvezdan uradio na nezahvalan način, ali ona je znala ko je on. Ona njega nije našla u crkvi, našla ga je u svojoj srednjoj školi, pratila ga je, znala je da je sklon menjanju žena, da je vrsta bludnika, što je njegov izbor. Šta će onda ona sa takvim čovekom? To je kao da si u prostoru sa slamom, a držiš upaljenu cigaretu... Ona se zapravo i zaljubila u sve te njegove strasti, jer to su strasti, to je jako privlači. Ja nisam videla ljubav u Ani, ona nema ljubav i dostojanstvo. Mogla je da bude pobednik u nagradu, ulazak joj je bio divan. Samo je tu izdominirala, sve drugo je njen apsolutni pad. Juri ga, a kaže narodu da ne veruje svojim očima. Najgroznije u toj priči je ta njena osveta, počela je malograđanski da ga kanali, što pokazuje da nije puna ljubavi, već nasušne potrebe, on je punio sve njene porive - dodala je pevačica.

Vendi je potom potkačila Maju Marinković, koja se jutros smuvala sa Zvezdanom.

- Šta ćemo da radimo sa onima koje su promenile njih 7, 8, koje nemaju ni stida i srama? To je jedna jedina Maja Marinković. Ako nju nisu anatemisali... U jednom trenutku bude njih petoro sa kojima je bila, ista priča, isto štipanje... To se ne dira, a dira se Anđela, koja dođe i svom voljenom ljubi noge. Onda nešto sa nama nije u redu - poručila je Vukelićeva.

Republika

Foto: ATAImages, E-stock

Maja Marinković, Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

Vendi nam je kao bivši rijaliti učesnik, voditelj i analitičar otkrila zbog čega se oko praznika uvek dešava najveći haos.

- Poenta je da na velike praznike đavo najviše radi, na crveno slovo, tada je najveći nemir, demoni škrguću od sile praznika, i onda je nemir tamo gde nema Boga, tu nastaju havarije - otkrila je Vendi.

Upitali smo Vendi kako posmatra učešćse svog prijatelja Ivana Marinkovića, a ona je odradila analizu nekoliko aktuelnih situacija.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Ivan Marinković

- Ivan je prevejani ratnik, on bi mogao još tri godine, ništa mu ne smeta, on je naštelovan, ozbiljan ratnik, samo nema neku priču. Priču glavnu nose Zvezdan i Car, ti što menjaju partnere. Ivan ne ulazi u te sfere, srećno je zaljubljen. Što se drugih tiče, najozbiljniji igrač je Filip Car, ja ga zovem Bič božiji. Da njega nema, bilo bi apsolutno rasulo. Onda bi te kokoške sa kojima je opštio izvukle se kao Marinkovićka sa Bilalom. Imputirali su mu sva raspoloženja i progutalo ga je to. Caru to ne može da se desi, gde on udara, tu više trava ne raste. Zaista su te osobe zaslužile to. Prošlu sezonu sam ispratila zbog Dejana, videlo se to robotiranje, priča mi je bila zanimljiva, gde smo videli kako je došlo do robotiranja Dejana od strane njegovog dželata, kad je upitala gde mu je krvava majica. Ona je tada osetila te udare, to je meni sa mojim dubokim vidom bilo jako značajno, tada su se sve kocke sklopile. Tad sam videla ko su one (zadrugarke) i to je katastrofa. Maja je toliko uložila u sebe, ali samo spolja, iznutra to ne postoji. Dozvolila je da bude rezervni točak, koji jaše po partnerima. To je meni van svake pameti. Misle da tim siledžijskim pristupom i plastičnim opericijama mogu da zadrže partnera, to je ono što me zabrinjava. To su osobe koje nisu pročitale nijednu knjigu, koje su tempirane bombe. Svi su pod nekim terapijama, kad ne popiju, podivljaju. Znači da anestezija mora da se obavi, da demoni ne bi vrištali. Kako je moguće da neko sa 26 godina bude već havarisan - zaključila je Vukelićeva za Republiku.

Ceo intervju možete pogledati klikom na link na početku ovog teksta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jasna

20.04.2023 15:00

BRAVO VENDI SVE RECENO PRAVO U METU