"OGLASILA SE POPADIJA" Anđelini prekinuli ĆUTNJU, konačno stigla reakcija iz Đenovića: Zet je USVOJEN!

Autor:

Zadruga

13.04.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok obrt?

"OGLASILA SE POPADIJA" Anđelini prekinuli ĆUTNJU, konačno stigla reakcija iz Đenovića: Zet je USVOJEN!

Foto: ATAImages

Kako je sama priznala, Anđela Đuričić je zabranila još u "Zadruzi 5" svojoj porodici i prijateljima da se oglašavaju za medije i putem Instagrama. Ovo su poštovali i kad je važila za najsmerniju devojku u "Zadruzi", drugaricu smo mogli da čujemo samo preko čestitki za praznike, dok smo njenu porodicu upoznali na superfinalu pete sezone. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Njihova reakcija je izostala i nakon skandala koji je Đuričićeva napravila u "Zadruzi 6" sa Zvezdanom Slavnićem, a jedino što smo mogli da vidimo je neprijatan susret Anđelinog oca sa novinarima koji su posetili Đenoviće.

Međutim, danas je na Instagramu osvanuo stori koji je mnoge bacio u razmišljanje. Anđelina podrška je okačila sliku i preko "nalepila" muziku i tekst pesma "Rođena s vukovima", koju izvodi Seka Aleksić.

Republika

Foto: instagram.com/

Objava koja je izazvala pometnju

I neću nikome da se pravdam, a svakom ću reći u lice šta imam, na meni koplja se lome i vatra se gasi, a ja sam jaka, rođena s vukovima - glase stihovi koje su odabrali.

Ovu objavu je podelila osoba koja vodi Anđelin Instagram, a admin profila koji se bavi analizom događaja u "Zadruzi" je zaključio da je to uradila njena najbolja drugarica popadija, koju često pominje u Beloj kući.

- Stižu pelene, zet usvojen, oglasila se popadija - napisao je admin gorepomenutog profila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Johan

13.04.2023 22:52

Ne balavi lažna kumice. Bavi se sobom-

Odgovori 6 10
vesna

14.04.2023 10:13

Da li su pelene za 'usvojenog zeta’ ?

Odgovori 5 11
murinjo

14.04.2023 12:12

POPADIJA?????? Jadni ste svi vi koji odete u tu crkvu da se molite gde propoveda POP (muž ovakve popadije), jer vidite , popadija podržava ovakav nemoral, a POP ćuti!

Odgovori 10 14
Ivona

17.04.2023 21:29

Puna podrška prelepoj crnogorki koja je otvorila srce i voli Zvekija više od svog života kao i on nju. Uskoro stiže prinova. Želimo vam svu sreću ovoga sveta. Zveki će biti najbolji muž i otac svojoj deci u budućnosti, jer je zreo i otvoren. Bivša je manipulatorka i foirant. Obrukala je svoju decu lažnim izjavama itd.itd. Sara je carica, može biti ljuta na svog tatu ali ga se nikada neće. On nju obožava, ali ćuti , ona je njegova prva radost i sreća..Pozz za sve Slavniće na čelu sa Mokom, majkom SVETINJOM Slavkom i ostalima. Idemo samo jako. Ljubav je ta koja ruši sve granice.

Odgovori 12 6