DOKTORI ZABRINUTI ZA MILJANINO ZDRAVLJE! Kulićka CRNA ispod očiju, zdravstveno stanje joj je LOŠE, svi u STRAHU!

Autor:

Zadruga

18.04.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica otkrio je kako Miljana Kulić nije dobro i kako su lekari zabrinuti za njeno stanje.

DOKTORI ZABRINUTI ZA MILJANINO ZDRAVLJE! Kulićka CRNA ispod očiju, zdravstveno stanje joj je LOŠE, svi u STRAHU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar Nenad Macanović Bebica, otkad je napustio "Zadrugu 6", ne prestaje da intrigira javnost zbog odnosa s Kulićima, te je za Rijaliti otkrio kako gleda na odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koji je nikad neizvesniji.

- Redovno dobijam klipove gde Čolić govori Kulićki kako i šta treba da kaže novinarima, a ona ga slepo sluša i radi kako joj je rečeno. On pravi robota od nje, nije mu dovoljno što je i bankomat. Ja vidim da Miljana nije dobro, ja nju poznajem, crna je ispod očiju, odmah sam zvao njenog lekara da se konsultujem, nisu zadovoljni njenim stanjem. Kad je izašla na jedan dan, odmah je mene pozvala i ponašala se kao da je sve ok, kao da se ništa ne dešava unutra. Kad je pitam nešto, ona neće da priča na tu temu. Ja ne mogu to nikome da objasnim, to je Miljana. Sad me svi pitaju: "Hoćeš opet da je čekaš", ne znam šta da kažem, ne znam šta može biti, ima još dva puna meseca - rekao je Bebica.

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Nenad Macanović Bebica

Kako komentarišeš Miljanine optužbe da ju je majka Marija držala pod ključem, da je bežala od kuće?

- Nisam mogao da gledam Miljanu kad je izgovarala one bljuvotine o majci, prebacio sam na drugi kanal, ono je bilo strašno, nisam mogao da verujem šta izlazi iz njenih usta, ona je to govorila u hodu, samo je izlazilo iz njene glave, kako njoj padnu na pamet takve stvari, to je neverovatno. Apsolutno je sve laž.

Šta kaže Siniša, njen otac, na sve to, s njim si svaki dan u kontaktu?

- Siniša je neko ko najviše prati dešavanja u rijalitiju i stresira se oko svađe Marije i Miljane. Teško mu je kad čuje sve te bljuvotine između majke i kćerke. Miljanine sestre Ana i Tijana to uopšte ne prate, nije čak pratila ni Marija dok je bila napolju jedno vreme.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Miljana Kulić loše zdravstveno

Smatraš li da će se odnos Ivana Marinkovića i malog Željka nastaviti napolju, kad prođe rijaliti, Miljana je ok po tom pitanju?

- Miljana jeste promenila mišljenje o Ivanu Marinkoviću po tom pitanju, e sad, kako će se odvijati situacija s njim i detetom posle, videćemo. Mislim da on ima želju da nastavi da provodi vreme sa sinom, ali često je nedorečen, nekad kaže ovako, nekad onako, težak je za protumačiti, ali mislim da se vezao za Željka, to su svi primetili.

Kako komentarišeš stalne napade na tebe jer si zapostavio svoju decu zbog Miljane i rijalitija?

- Ne obazirem se, ne čitam, evo upravo sad, dok vam dajem intervju, išao sam da nabavim potrepštine za ljubimca jer sam ćerkama kupio psa, iako se njihova mama protivila tome. Želele su ga toliko i ja sam im ispunio želju, bez obzira na sve, slab sam na njih, to je valjda normalno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading