OTKRIVENI DETALJI TAJNOG RAZGOVORA MILJANE I BEBICINE SUPRUGE! Marija stala u odbranu Macanovića, Kulićeva ga RASKRINKALA: Zvala me je njegova BIVŠA ŽENA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.04.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otkrila je da je razgovarala sa bivšom ženom.

OTKRIVENI DETALJI TAJNOG RAZGOVORA MILJANE I BEBICINE SUPRUGE! Marija stala u odbranu Macanovića, Kulićeva ga RASKRINKALA: Zvala me je njegova BIVŠA ŽENA! (VIDEO)

Foto: TV Pink

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a Dušica Jakovljević pročitala je pitanje Mariji Kulić vezano za odnos njene ćerke Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice.

- Zašto Macanović koji je ostavio ženu i decu i proneverio milione, najgori čovek, a ti ga želiš u kući?

- Ja imam informaciju i sigurna sam u to da decu nije ostavio, sa ženom se razveo i nema nikakav kontakt, ali kontakt sa decom ostvaruje preko majke. Pre nedelju dana je proveo četiri sata, koliko je mogao sa decom u njegovoj kući, majka njegova ih je dovela. Da je proneverio milione ne znam, niti me interesuje šta je radio pre Miljane, otkako je sa Miljanom nikoga nije prevario, niko ga ne zove, koristi telefon po ceo dan je sa Sinišom, niti postoje dužnici koji ga zovu, ljudi mogu da pričaju svašta, ali da je vredan, odgovoran, pošten, do sada prema nama, stvarno jeste. Malo vremena je bilo napolju, posle kad sam imala priliku da proverim ili da se uverim? Kako se postavio prema nama, prema Miljani, vidim da održava kontakt, žena neće da mu odgovori na poruku, tako da se on rešio da decu viđa kada su kod babe i dede. Za milione stvarno ne znam, postoji mogućnost, kada izađemo valjda će da se otkrije nešto, čuje, sazna, ali šta će na slobodi ako je bilo šta proneverio?  U najtežim trenucima kad nisam mogla da se nasmejem, nisam htela da me Željko gleda u takvom stanju, kad mi nije bilo do toga, i njemu je bilo teško pa je opet izvodio dete da se igra i šeta, a meni je tada to mnogo značilo - rekla je Marija.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić o Bebici

- Da li si mu poverovala da nije znao ko je Miljana Kulić? - pitala je Dušica

- Poverovala sam, od do pre ulaska nije čitao o rijaliti učesnicima, više se informiše o drugim stvarima koje njega zanimaju što se tiče posla, da je znao verovatno bih došao odmah. Jedva su ga doveli da se upozna sa Miljanom. Meni je bitno da su se oni upoznali, Miljana sutra da nađe nekog trećeg, ja sad ne mogu da razmišljam e on je znao ko je ona, pa znaju svi, ali mi je bitno da se nisu upoznali u ovom prostoru. Ušao je ovde isključivo na njenu inicijativu, gde ona ide ide i on, gde ona neće, neće ni on. Ušao je za mizeran novac, čisto da se deci plati alimentacija, čak je hteo da uđe i bez novca, samo da bi bio u njenoj blizini. Skroman je, po mom mišljenju on je odličan izbor za nju - rekla je Kulićka.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić

Nakon njenog izlaganja ustala je i Miljana i prokomentarisala sve ono što je rekla njena majka.

- Ne zanima me, šta bi bilo kad bi bilo. Trenutno sam sa Zolom, samo me on interesuje. Ne zanima me Nenad, ni kakav je otac, dok sam bila sa njim ja sam mu zamerala te stvari, prebacivala sam mu, bila sam sa strancem, apsolutno ništa nisam znala o njemu, uvek je nešto lagao, mutljao, petljao, Džona Kenedija, Altina, lagao je za neke nebitne stvari. Dve godine pre upoznavanja sa mnom isti je takav odnos imao sa decom, njegova sestra mi je pričala, moja majka je isto to čula, žena je kasnije razgovarala sa mnom isto, krijući sam razgovarala sa njom, rekla mi je da bi volela da me upozna, da sa njim nema nikakav kontakt, da žive u iznajmljenom stanju, da on sve laže - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading