ZVEZDAN SPREMAN DA ŠUTNE ANĐELU ZAUVEK: Slavnić ponizio roditelje svoje ljubavnice uživo u programu, pa najavio raskid!

Autor:

Zadruga

17.04.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić se obratio roditeljima Anđele Đuričić!

ZVEZDAN SPREMAN DA ŠUTNE ANĐELU ZAUVEK: Slavnić ponizio roditelje svoje ljubavnice uživo u programu, pa najavio raskid!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić u emisiji ,,Pretres nedelje" odmah na početku obratio se roditeljima Anđele Đuričić, budući da joj nisu poslali nijednu čestitku za Vaskrs. 

On je bez trunke blama osuo drvlje i kamenje po Anđelinim roditeljima, pa i po prijateljima. 

- Bio sam kulturan, ali uputio sam kritike, ja mogu i da ponovim. Da ne napišu dve rečnice, pa neka je i izgrde, meni nije jasno, roditelji koji su je držali pod staklenim zvonom, pustili su je u rijaliti. Nevezano od mene, videli su je na šta liči, ne znam da li sam još nešto rekao, ako su gospoda, treba da ih bude sramota da joj ne pošalju dve reči - rekao je Zvezdan i dodao:

 

- Pa ni drugarica joj nije ništa poslala. Je l' treba u pola noći da se iseče? Ja sam rekao da je njihovo dete, ja ne želim da je odvojim od njenih roditelja. Ja sam svestan te situacije i nisam dobar izbor za nju, samo će da probude ono sve u meni, da budem što bolji i da budem pored nje još više. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

17.04.2023 23:08

Ja sam majka i baba čak. Baš zbog Zvezdana koji je kakav takav je treba da budu uz nju da joj budu podrška jer u protivnom će, ne samo Zvezdan, nego svaki muškarac da to zloupotrebi.