REČI RODITELJA ANĐELE ĐURIČIĆ BOLE KAO ŽILET: Ljubavnici će ovo odzvanjati ceo život, javnost šokirana porukom!

Autor:

Zadruga

16.04.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Anđele Đuričić doživeli sudbinu ,,od sjaja do očaja".

REČI RODITELJA ANĐELE ĐURIČIĆ BOLE KAO ŽILET: Ljubavnici će ovo odzvanjati ceo život, javnost šokirana porukom!

Foto: ATAImages

Ljubavnica Anđela Đuričić priredila je porodici neviđenu bruku i sramotu. Iako su mnogi tvrdili da je Anđela jedna od boljih devojaka, koje su vredne i primerne, ispostavilo se da se samo čekalo njeno pravo lice.

 

Nakon što je uplovila u aferu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je dve decenije stariji od nje, njeni roditelji su se povukli totalno u četiri zida.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

Međutim, mnogi su se setili reči koje je Anđelina majka izgovorila nakon što je prošle sezone ušla na imanje i suočila se sa ćerkom pred milionskim auditorijumom.

- Ponosni smo na tebe i ovi po gradu, celi grad ti poznaje oca, svi mu kažu da su ponosni na tebe! Noćas si prelepa! Držala si se sve vreme kako treba - rekla je Anđelina majka prošle godine.

Međutim, ove godine je situacija totalno drugačija. Anđelini roditelji od blama se više nikome ne javljaju na telefon, doživeli su sudbinu mnogih poznatih starleti ,,od sjaja do očaja". Ove reči kada bude izašla, Anđela sigurno neće zaboraviti, ako se bude prisetila.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ana123

16.04.2023 10:11

Jel moguće ovoliko zla i mržnje da prosipate sam vi znate zašto,mi možemo pretpostaviti,sve ostale devojke visoko moralne svetica,gadi mi se čitati Šta pišete

Odgovori 6 14
Sava

16.04.2023 10:38

@Ana123 - Nije mržnja, ovo je na žalost isrina i tuga za njebe roditelje. Od ponosa do srama i pitanja zašto se Anđela ovako ponaša. Meni se gadi pročitati da neko podržava ponašanje Anđele ove sezone, da podržava "ljubav" sa mnogo starijim i bolesnim čovekom koji u ovim godinama nema ni vlastiti krov nad glavom. Gadi mi se pročitati da neko nema poštovanja za roditelje, gadi mi se pričitati da neko sa bekim nanipuliše na pikvaren način. Ne "Ana 123," vi ne volite Anđelu i ne želite joj dobro!

Odgovori 10 20
ISTINA

16.04.2023 12:14

@Sava - Ne treba biti previse pametan, samo postuj jedno pravilo "ono sto ne zelis sebi ne radi ni drugome" ali... sa QI koji poseduju frizerka i ulicar sta ocekivati. ONI KAZU URADILI SMO STA SMO URADILI, A POENTA JE DA NE URADIS! ako priznas a svi vide sta radite mislis tim praznim mozgom da ti je greh manji?