"ZAKON DOLAZI..." Poruka koju je čekao Balkan: Ana, predaj mi se i budi moja do kraja! UBITAČNE reči Ace Bulića! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.04.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je čekala da čuje!

"ZAKON DOLAZI..." Poruka koju je čekao Balkan: Ana, predaj mi se i budi moja do kraja! UBITAČNE reči Ace Bulića! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Nakon haosa koji je nastao zbog čestitke koju je dobio Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić je pročitala čestitke koje su stigle od Ace Bulića i njene rođene sestre, a gde su joj se obratila deca. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana čita čestitke

 

- Uh. Prepoznajem rukopis i posle 25 godina - rekla je Ana, pa nastavila:

- Draga moja Ana, znaj kad ljubav sustaje, dužnost je zamenjuje. Kad dužnost sustane, zakon je zamenjuje. Ljubav dolazi od Boga kroz dušu, dužnost dolazi od duše kroz razum. Zakon dolazi od razuma kroz reči. Svi smo uz tebe, imaš ogromnu podršku. Oslobodi se kukolja, da bi žito moglo da procveta. Odagni se sumnje, predaj se sili ljubavi i čistote, uzdigni se kao feniks i vaskrsni na ovaj najsvetiji hrišćanski dan. Ja sam tvoj Popaj, dajem ti zapovest da voliš. Deca, Mila, Tamara su dobro, sa svima sam u kontaktu, ceo kraj, svi naši prijatelji su tebe, izlaziš kao pobednica.  Budi naša prava Ana, kakvom te svi znamo. Volim te i ljubim, A.B. - pročitala je Ana i zagrlila Darka Tanasijevića:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana čita čestitke

- Ovo mi znači sve. Sve mi je objasnio. To je moj čuveni Popaj, koji mi je tu - dodala je Ćurčićeva.

Darko je predao Ani čestitku koju je napisala njena sestra. 

- Retarde naš. Ušla si u ovu borbu, neka si, ako ćeš vaskrsnuti u novi život. Pratimo te, vidimo da najbolji prijatelj može biti najgori neprijatelj, da se pazi kome se šta oprašta. Sa nekim ljudima se moraš oprostiti jer ti nanose bol. Svako zaslužuje drugu šansu, ali ne i stotu. Sve što te je ujelo, sama si hranila. Opusti se, volimo te i čekamo. Vole te Iva, Luka, svi mi, Dž, Aca... - čitala je Ana kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ELENA

18.04.2023 11:06

ufffff uopste nisuu sve dogovorili prevaranti svaler i svalerka