"UVEK JE BILO NAPETO KAD SE KOCKAO" Aca Bulić o NEPRIJATELJIMA svog oca, UGROŽEN je zbog Ane?!

Autor:

Zadruga

14.04.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se izvor blizak Buliću!

"UVEK JE BILO NAPETO KAD SE KOCKAO" Aca Bulić o NEPRIJATELJIMA svog oca, UGROŽEN je zbog Ane?!

Foto: Nemanja Pančić

Aca Bulić je ponovo dospeo u žižu iteresavanja javnosti kad je u "Zadrugu" ušla Ana Ćurčić. Ana skoro svakodnevno hvali svoju prvu ljubav i doziva ga da joj dođe u pomoć čim ima problema sa Zvezdanom Slavnićem. Slavnić više ne krije koliko mu je Aca bolna tačka, pa tako često doživljava slomove čim ga Ana pomene i blati njihovu vezu.

Republika

Foto: RTV Pink

Aca Bulić

Izvor blizak Aci se oglasio za domaće medije i ispričao da sumnja da je Buliću život ugrožen zbog Ane..

- Aca dugo živi povučeno, bitna su mu deca. Ali kada je video šta se dešava sa Anom, morao je da reaguje. Verujte, njemu je sada glava u torbi jer postoji krvna osveta koja nije završena i time je ponovo otvorena Pandorina kutija. To se stišalo i više niko to ne pominje, međutim, đavo nikada ne spava. Brinem da je Aci život ugrožen zbog Ane - rekao je izvor za Svet, a Aca je to i potvrdio:

Republika

Foto: Nemanja Pančić

Aca Bulić

- Moj otac je bio specifičan, nije puno pričao. Dešavalo se da me pokupi iz škole i odvede u Beč. Obilazili smo kazina, išli smo u čuvenu diskoteku "Lepa Brena". Dešavalo se da ne jedem po tri dana jer sam čekao oca koji se kockao... Sva ta dešavanja uz kocku bila su na ivici incidenata, uvek je bilo napeto. Ogromne pare, ko će koga prevariti, nasamariti... Velika lova je bila u igri, pogotovo kada je Jusa počeo da radi poslove u fudbalu, koje sam ja preuzeo. Kao klinac moram sam da promenim tri škole, a u trećoj nisam smeo da kažem ko mi je otac. Uvek me je neko čekao ispred, pa sam ubrzo počeo da treniram jer mi je bilo jasno da moram da se branim. Uporedo sam učio, vio sam odličan đak, a ulica me nije ostavljala na miru - objasnio je on.

Na konstataciju da je njegov otac imao posla i sa Crnogorcima, te da postoji opasnost od krvne osvete rekao je:

Republika

Foto: Red tv printscreen

Aca Bulić

- Kada je moj otac ubijen, skupilo se mnogo opasnih ljudi, nije bilo naivno. Kriminal nije dobar put zbog dece i bližnjih sam pristao da svima objasnim šta je ulica - istakao je Bulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading