TAKI JEDNOM NOGOM U GROBU! Otac Maje Marinković doživeo nervni slom zbog Janjuša, zdravstveno stanje mu se NAGLO POGORŠALO!

Autor:

Zadruga

01.03.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TAKI DOŽIVEO NERVNI SLOM! Kad je video Maju pored Janjuša u krevetu, pozlilo mu: Oteraće me u GROB, nek me zaboravi ako se pomire

TAKI JEDNOM NOGOM U GROBU! Otac Maje Marinković doživeo nervni slom zbog Janjuša, zdravstveno stanje mu se NAGLO POGORŠALO!

Foto: Republika.rs

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, koji su u "Zadruzi" pre nekoliko godina započeli vezu zbog koja je bivšeg košarkaša koštala braka, ponovo su počeli da završavaju zajedno u krevetu. Tim povodom oglasio se njen otac Radomir Taki Marinković koji je žestoko osudio ponašanje svoje ćerke.

Naime, nakon što je pre Marinkovićeva uskočila u Janjuševićev krevet rešena da ga ponovo osvoji, njen otac je doživeo pravi nervi slom.

- Pozlilo mi je, skočili su mi i pritisak i šećer. Maja će me u grob oterati! "Zadrugu" više ne gledam kako se ne bih stresirao. Šta će meni to u životu? Neka radi šta hoće, ali ako se pomiri s tim majmunom, na oca neka zaboravi - rekao je Marinković za Alo.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Taki Marinković sa ćerkom Majom Marinković Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iva

01.03.2023 22:18

Hihi nije te dugo bilo, Taki 😂

MARKO

01.03.2023 23:24

Koloko si ti zeljan slave. Jadan si i umisljen