ON JE GLAVNA ZVEZDA ZADRUGE UTORKOM: Evo gde smo nahvatali DJ Nebu!

Autor:

Zadruga

28.02.2023

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatijeg rijaliti DJ uhvatili smo pre polaska u Zadrugu, u poslednjim pripremama u prestoničkom klubu Tranzit, gde će nastupiti predstojećeg vikenda.

ON JE GLAVNA ZVEZDA ZADRUGE UTORKOM: Evo gde smo nahvatali DJ Nebu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com printscreen

DJ Neba žurka

Žurka utorkom u Zadruzi postala je okosnica svih najinteresantnijih dešavanja u rijalitiju, a sad je vreme da najpoznatijeg zabavljača rijaliti učesnika vidite u jednom od najposećenijih beogradskih klubova.

Foto: dj neba instagram

Dj Neba

 

Dj Neba iz Zadruge ovaj vikend svoj miks pult iz Bele kuće seli u centar prestonice i obećava neviđenu žurku do sad. 

Foto: dj neba instagram

 

Beogradski klub Tranzit biće mesto okupljanja ne samo rijaliti učesnika i njihovih fanova već svih onih koji žele da uživaju Nebinom mix repertoaru. DJ Neba nam je otkrio i gde možemo da ga pratimo na još jednoj pravoj rijaliti žurci u prestonici:

- Imali smo već jedno druženje u klubu Tranzit u Beogradu gde sam bio prijatno iznenađen velikom posetom starih i novih zadrugara. Bilo mi je drago videti neka stara lica, mog prijatelja Nenada Marinkovića Gastoza, Mateju Matijevića, Pavla Jovanovića, ali i Super Cvetu, Aleksandra Kerića i mnoge druge - rekao je Nenad Živić, poznatiji kao dj Neba, pa najavio još jedno druženje sa zadrugarima van Šimanovaca

- Subota 4.mart klub Tranzit u Beogradu, dođite da uživamo u top repertoaru pripremljenom samo za ovu priliku i da se provedemo svi zajedno do ranih jutarnji sati.  

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading