KRISTIJAN GOLUBOVIĆ DOLIJAO SUDU: Kriminalac na baterije ide na hitno suđenje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.02.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović dobio poziv od suda!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ DOLIJAO SUDU: Kriminalac na baterije ide na hitno suđenje! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kriminalac u pokušaju Kristijan Golubović nastavlja da šokira javnost. Naime, na Instagram profilu objavio je fotografiju poziva za sud, kao tuženi od strane bivšeg zadrugara Radeta Lazića

Foto: ST/V. LUKIĆ

Rade Lazić ispred suda

 

Podsetimo, na poslednjem ročištu portal Republika našao se na licu mesta, a jedino ko se odazvao pozivu bio je Lazić. On je tom prilikom istakao da se Kristijan nije pojavio, a sada je zvanično dobio uručen poziv. 

 

 

- Kao i prošli put on se nije pojavio, tako da je sudija odložila ročište za sledeći put. Imaju saznanja preko njegovog radnog mesta, biće pozvan da imamo unakrsno ispitivanje i nadam se da će se on pojaviti na tom ročištu.

Rade nam je otkrio i da li je imao bliži neki susret sa Kristijanom.

 

 

- Nismo, kako on sam izjavljuje da bi on to voleo, ja sam bio i pre nekih mesec dana u Beogradu, on zna da imamo suđenje i danas, ja ne izbegavam, a on se ne pojavljuje. On priželjkuje da se vidi sa mnom, zna kad sam u Beogradu, a on to izbegava, ja sam tu još nekoliko dana, možemo i kafu da popijemo što se mene tiče - priča Lazić i dodaje da još uvek dobija pretnje:

- Da, postoje pretnje, svaki dan stižu, kako ovde, tako gore u Beču, preko nekih prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading