ANĐELA UDARILA NA ANU, ALARMANTNO U ZADRUZI: Ljubavnica pokazala zubiće Ćurčićevoj, a onda se spomenula Zvezdanova ĆERKA!

Autor:

Zadruga

17.02.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić šokirala zadrugare!

ANĐELA UDARILA NA ANU, ALARMANTNO U ZADRUZI: Ljubavnica pokazala zubiće Ćurčićevoj, a onda se spomenula Zvezdanova ĆERKA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima prvi video klip na kom su imali priliku da vide kako je Anđela Đuričić prišla Zvezdanu Slavniću koji se žalio da mu je loše.

 

 

- Rekao mi je da je imao preko dana bolove oko srca, govorila sam mu da se ne nervira. Desilo mu se to da mu je ponovo preskakalo srce. Dok sam pošla do vecea i dok sam se vratila, dogodio se novi njih razgovor. Nije problem njihov razgovor, nego to što ona njega isprovocira - rekla je Anđela.

- Čista ljubomora - rekla je Ana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

 

- Sve u je**nom životu ima granice, ovog trenutka prelazi granice. Dabogda mi se vratilo sve što mislim. Od sinoć mi je sve jasno, ja foliram ovo sada stanje, a ja ću se potruditi da što više vitlam ovde po dvorištu. Nisam želeo da ulazim u to kako mi je u prethodnih deset dana, nije mi dobro. Treniraću što više, nerviraću se što više. Ja sam juče pokušao kao ponizan go**r da je pitam nešto, nije bila ljubomorna, došlo mi je, ustao sam spakovao sam se i došao sam da ponizno zamolim da se stane i da mi nije dobro, na šta se našlo dalje da se nastavlja rasprava naša - rekao je Zvezdan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

 

- Brani svoju devojku, mene ostavi na miru...Ja sad razmišljam o njegovoj mami, njegovoj ćerki i šta će biti ako mu se nešto desi. Ja sad opet sebe krivi - zaplakala je Ana.

- Meni je ponizno da joj priđem i da posle onih izgovorenih reči...Ako niko ne zna moje stanje, moj doktor je rekao: "Da li si ti normalan?" Ne mogu da ja verujem da ja tražim da se spusti lopta, a da se o meni priča da sam klošar - rekao je Slavnić.

- Pričaću sa Zoricom, pa neka gledaoci čuju. Njemu niko ništa u lice ne govori - rekla je Ćurčićeva.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading