"MARIJA KULIĆ JE MILFARA, ZAVOZALA SE SA BEBICOM" Bivši zadrugar raskrinkao Kulićku, otkrivena tajna o odnosu sa Macanovićem!

Autor:

Zadruga

04.01.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Đerić poznatiji kao Đekson oštro je opleo po Kulićima i Bebici.

"MARIJA KULIĆ JE MILFARA, ZAVOZALA SE SA BEBICOM" Bivši zadrugar raskrinkao Kulićku, otkrivena tajna o odnosu sa Macanovićem!

Foto: E-Stock

Bivši rijaliti učesnik i reper Nemanja Đerić Đekson prokomentisao je vrlo intrigantnu temu o porodičnoj sagi Kulić. Đekson je istakao kako je Marija doveća figura cele priče, a potom je istakao i da ima velikog potencijala za njenu vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Foto: Red tv printscreen

Nemanja Đerić Đekson

 

- Ja znam kako ume da bude u vezama, malo sprdnja i nastane haos. Marija mi je najomiljenija, koliko je zgotivila Zolu. Zavozala se sa Bebicom burazeru, ali svi smo mi bili Bebica nekada, šta da ti kažem. Bebica ima pomešana osećanja prema Mariji, ona je milf, ozbiljan milf, dobro se drži, još je svašta pretrpela napolju, sposobna je žena, mada nju za sve boli dupe - priča Nemanja i nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić, Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

 

- Mada, porodicu Kulić gotivim, stvarno, ali Marija mi je oduvek bila top. Sada mi je Zola najjači! Kad se zaljubiš u celu jednu sferu, to je svet jedan, ljudi ulaze i izlaze iz rijalitija, navuku se, unutra je ušla Miljana neobrazovana, jedna praznina, koja nema nikakvu poentu, dok se unutra nije obrazovala, ona je u Zadruzi sazrela, ona sada ima dete. Bebica je ušao u njen svet, zaljubio se u Mariju, malo u Miljanu – ističe Đekson.

Podsetimo, Đekson se proslavio učešćem u rijalitiju ,,Zadruga 1“, gde je proveo nekoliko meseci sa Miljanom, koja je tada bila trudna sa sinom Željkom Kulićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading