MOKA SLAVNIĆ DOBIJA ZVANIČNU SNAJKU: Zvezdan tražio ruku Anđele Đuričić, želi da veri moralnu švalerku! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.01.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić želi da veri Anđelu Đuričić.

MOKA SLAVNIĆ DOBIJA ZVANIČNU SNAJKU: Zvezdan tražio ruku Anđele Đuričić, želi da veri moralnu švalerku! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora žalila se Aleksandri Nikolić i FIlipu Caru jer nije dobila pozdrav od Moke Slavnića, pa je nastavila da priča njima o tajni Zvezdana Slavnića i želji da zaprosi Anđelu Đuričić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora priča da će Zvezdan Slavnić veriti Anđelu Đuričić

 

- Danas kad je Zvezdanov ćale čestitao bilo mi je neprijatno, a on meni kaže tebe sam birao da ti kažem i opet mi se poveri da hoće da zaprosi Anđelu. Ja sam rekla polako, upoznajte se. Neću da mu neko bude veći drugar nego ja, a ja da budem loša Zvezdanova žena brine o njima. Filip se čuo sa njom, rekao mi je sve i misle ono što je rekao Miljan. Niko nije video kad je on meni plakao. Ja ću da podržavam i tebe, vidim kako je sa FIlipom. Mene malo boli, ja bih za njega, tri meseca, a ogradila sam se. On mi kaže da me je izabrao i večeras mi se opet poverio - pričala je Matora.

- Nisi ti kriva što ti se poveravaju, ti si pravi prijatelj, da nisi ogradila bi se. Upoznala sam te ove godine - rekla je Aleks.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora priča da će Zvezdan Slavnić veriti Anđelu Đuričić

 

- Filipe, Ermina je u klipu aludirala na Aleks i Zvezdana. Kad je Zvezdanov ćae pozdravio nas, mene nije i bilo mi je neprijatno. Između nas, on se meni večeras poverio da hoće da je zaprosi, a ja sam rekla: "Nemoj to da radiš". Ja ću biti uz njega, bolja sam sa njim nego sa bilo kim - govorila je Matora.

- Meni ovde nije mesto i vreme za to, puno ga ozbiljnije gledam - rekao je Car.

- Ja sam se naljutila na Maju. Ja sam rekla da me boli k*rac za ćaleta, degradira sebe, radi sve loše, ne treba ćale da me pozdravlja koji igra rijaliti. Kad te niko nije podržavao, ja sam. Zvezdan je meni rekao da Ana brine o njima i da oni misle da sam ja tu, a on opet se meni poveri da hoće da je zaprosi - nastavila je Tomićeva.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading