OVO SU SVI ČEKALI: Moka Slavnić se pojavio u "Zadruzi", Zvezdan nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.12.2022

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić nije očekivao da mu bilo ko od porodice pošalje čestitiku za praznike.

OVO SU SVI ČEKALI: Moka Slavnić se pojavio u "Zadruzi", Zvezdan nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Foto: Starsport

Emisija "Poruke porodica zadrugara" je u toku, a voditelj Darko Tanasijević je najavio narednu video čestitku, koja je bila za Zvezdana Slavnića.

Naime, na ekranu se pojavio Zvezdanov otac, legendarni košarkaš Moka Slavnić, kojem se zadrugar odmah obradovao.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Moka Slavnić poslao čestitku Zvezdanu u Zadrugu

- Dragi moj Maki, srećna ti Nova godina. Znaš što ti uvek želim, zdravlje, čuvaj zdravlje, to je jedino što nam treba. Sve ostalo ćemo da sredimo, kao i uvek što smo sređivali. Pozdravljam sve zadrugare, a posebno Mikija iz Kupinova, Mikicu, pevača iz čuvene familije, Lepog Miću, kralja "Zadruge", Miljana koji je duhovit i mnogo volim da ga slušam, Cara koji je napravio totalnu pometnju i naravno za kraj, a trebalo je da spomenem na početku, kraljicu rijalitija, Zoricu Marković - rekao je Moka u svojoj čestitki.

Slavnić je nakon čestitke svog oca, ustao za crnim stolom kako bi je prokomentarisao, ali je pre toga dobio poljubac od Markovićeve.

- Očekivao sam i nisam, ali dobro, to je Mokana, bilo bi glupo da je prepustio da kaže ovako nešto. Nisam očekivao da mi ništa više kaže, drago mi je što sam ga video, on se brine za moje zdravlje. Ne mogu da provalim sa snimka da li je i dalje u bolnici, ali vidim da je on dobro. Iskreno, nisam očekivao Aninu poruku, ni dobru ni lošu, mislim da bi bilo suvišno - rekao je Zvezdan, a čestiktu je prokomentarisala i Anđela Đuričić:

- Drago mi je zbog Zvezdana, suvišno je da ja bilo šta komentarišem. Bilo bi glupo da se ja pominjem, vidi se da je on divan čovek - rekla je kratko Anđela.

- Meni je velika čast da jedna ovakva legenda kaže ovako nešto za mene - dodala je Zorica.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading