VRELA ANĐELA POTPUNO POMAHNITALA: Zadrugarka pokazala svoju zavodničku stranu, NASKOČILA na Zvezdana kao nikad do sad - pljušte poljupci na sve strane (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.12.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić sve su prisniji u "Zadruzi".

VRELA ANĐELA POTPUNO POMAHNITALA: Zadrugarka pokazala svoju zavodničku stranu, NASKOČILA na Zvezdana kao nikad do sad - pljušte poljupci na sve strane (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić je ležao na krevetu na Rajskom ostrvu kada mu se pridružila Anđela Đuričić i uspela da ga zavodljivim potezom ostavi bukvalnu bez teksta. Naime, ona je Zvezdanu dala kinder jaje direktno u usta.

- Mnogo mi je lepo ovako - rekao je Zvezdan.

- I meni - dodala je Anđela, a onda je par počeo da se ljubi.

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Podsećanja radi, Zvezdan Slavnić je zbog romanse sa Anđelom Đuričić, frizerkom iz Herceg Novog, ostavio dugogodišnju partnerku Anu, koja je nedavno objavila i njihovu zajedničku prepisku, te otkrila kako joj se aktuelni učesnik "Zadruge" kleo na večnu ljubav tik pred ulazak u rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
kraki

28.12.2022 16:24

SMRADOVI

Sava

28.12.2022 18:46

Meni sve ovo i dalje deluje smešno, kao dvoje školaraca ljube se i ne ustaju iz kreveta.Devojka deluje kao da nikad nije bila u vezi i imala dečka. Zvezdan? Izgleda smešno i jadno za svoje godine i iskustvo, deluje smušeno. Meni i dalje kod nje ovo nije strast nego stvaranje ili ostvarenje nele njene mašte kako treba da izgleda njena ljubav. Od sexat neće biti ništa pa da ih drže i još mesec dana na Rajskom ostrvu (sa mo će Zvezdan progutati još kilogram pudera i karmina). Nije devojka taj kapacitet, mislim da ona "stvara" samo svoju ljubavnu sapumicu. kojoj će se (po njenom mišljenju) mnogi diviti a fano će pričati bsjke. Možda i grešim, videt ćemo ubrzo. Đedoviću, šta si ovo uradio svojom podrškom i savetom?

Vojvotkinja Tolstoj

29.12.2022 19:15

Ovako sam nešto i očekinala od OVE. Izreka postoji : "Nikad NE reci: NIKAD"!! Ova frirerka po struci (ili šnajderka-bilo šta), doživela da je na nacionalnoj televiziji, pitaju je, gledaju, ONA STVARA RADNJU (možda se utripovala da je glumica-ako je gledala Bred Pita, pa i ona ima "ulogu")... Nezrela, bezlična, neupotrebljiva osoba, koja je sve kritikovala, A METAR ŽIVOTNOG ISKUSTVA - NEMA !! Zašto je ona potrebna ovome, "gnjave se po krevetu, na televiziji" kao da su u uzrastu od 14 godina. Neupotrebljivi oboje, valjda se našli. Ona je ispipavala "teritoriju" i prošle godine... da se ubaci na televiziju, I ETO NAČINA!