PESKOVU PALA KLAPNA, DEMANTOVAO LAŽI PRIŠTINE! Netačne su tvrdnje o uticaju Rusije - Srbija je SUVERENA zemlja!

Autor:

Svet

28.12.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema njegovim rečima, Moskva veoma pomno prati šta se dešava i kako se obezbeđuju prava Srba.

PESKOVU PALA KLAPNA, DEMANTOVAO LAŽI PRIŠTINE! Netačne su tvrdnje o uticaju Rusije - Srbija je SUVERENA zemlja!

Foto: Tanjug/AP

Dmitrij Peskov

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov odbacio je danas kao netačne izjave iz Prištine o destabilizujućoj ulozi Rusije i dodao da je Srbija suverena zemlja i da kao takva ima pravo da brani prava Srba koji žive na KiM.

- Srbija je, naravno, suverena zemlja i apsolutno je pogrešno ovde tražiti neku vrstu destruktivnog uticaja Rusije. Srbija brani prava Srba koji žive u tako teškim uslovima, i naravno, oštro reaguje kada se ta prava krše - rekao je Peskov odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše izjave Dželjaja Svečlje da Srbija, pod ruskim uticajem namerava da destabilizuje tzv. Kosovo podrškom Srbima, prenosi Interfaks.

Republika

Foto: Tanjgu/AP

Dmitrij Peskiov, portparol Kremlja

Prema njegovim rečima, Moskva veoma pomno prati šta se dešava i kako se obezbeđuju prava Srba i dodaje da Rusija ima bliske savezničke odnose sa Srbijom, kako istorijske, tako i duhovne i druge prirode.

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading