LUNA ĐOGANI SE POJAVILA U "ZADRUZI"! Adam zaplakao kao dete kada je ugledao svoju sestru, lavina emocija u Beloj kući! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.12.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Đogani poslala je emotivnu čestiku Adamu za praznike.

LUNA ĐOGANI SE POJAVILA U "ZADRUZI"! Adam zaplakao kao dete kada je ugledao svoju sestru, lavina emocija u Beloj kući! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Instagram.com

U toku emisije "Poruke porodica zadrugara" voditelj Darko Tanasijević je najavio zadrugarima čestitku porodice Đogani, što je Luninog brata, Adama rasplakalo.

Naime, Adam Đogani je ugledao svoje sestre Lunu i Ninu Đogani, te je odmah pustio suzu na njihove čestitke.

- Zamolila bih te da se malo digneš, da se malo više smeješ, gledaš malo više sebe i da slušaš svoje srce umereno, ne skroz. Ponosni smo na tebe, pokazao si da si dobar čovek, dobar dečko i drug. Nemaš nijedan razlog da budeš loše - govorila je Luna.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Adam plače dok gleda čestitku Nine i Lune Đogani

Njegova bivša devojka, Tamara Nikolić, poznatija kao DJ Tamaris, pažljivo je slušala Lunine reči, ali i reči ostalih iz Adamove podrške i članova porodice.

Đogani se veoma obradovao kada je video i Gagija, te se nasmejao, ali ni suze nisu izostale kada je na ekranu video svog oca Darija, kao i tetku Nađu.

- Želim da izguraš do kraja, puno te voli tata - rekao je Adamov otac, na šta je zadrugar odgovorio da ga mnogo voli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Adam Đogani Zadruga 6

- Digni se, nisi ušao nikoga da braniš. Ne mogu da gledam ono udaranje, to nemoj nikako, ne može to tetka da gleda, kao ni tata, niko u porodici to ne može da gleda - govorila je Đoganijeva tetka.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading