DERBI BARSELONE ZA PAMĆENJE: Espanjol ODOLEO na Kamp Nou (VIDEO)

Autor:

Sport

31.12.2022

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija Mateu Lahoz pokazao 15 žutih i dva crvena kartona.

DERBI BARSELONE ZA PAMĆENJE: Espanjol ODOLEO na Kamp Nou (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Derbi Barselone na Kamp Nou doneo je pregršt uzbuđenja, drame i prilika! Na kraju zadovoljniji stadion napuštaju fudbaleri Espanjola koji su uspeli da odole napadima slavnijeg gradskog rivala Barselone u meču 15. kola španske La lige - 1:1 (1:0).

Barsa je došla do prednosti već u sedmom minutu. Levandovski je imao sjajnu šansu posle kornera sa desne strane, loše je glavom zahvatio loptu, ali Kristensen je vratio loptu na peterac za Markosa Alonsa, koji glavom šalje loptu u mrežu.

 

Barsa je potpuno kontrolisala utakmicu sve do 72. minuta. Tada je Alonso bio nespretan i u kaznenom prostoru nagazio Hoselua, a sudija Lahoz pokazao je na penal. Ter Štegen je igrao po gol-liniji uoči izvođenja jedanaesterca, ali to nije dekoncentrisalo Hoselua, koji šutira po sredini gola za 1:1.

 

Sudija Mateu Lahoz imao je posla preko glave na današnjem meču. Iskusni arbitar podelio čak 15 žutih kartona uz dva crvena - Đordiju Albi iz Barselone i Vinisijusu Souzi, vezisti Espanjola.

Barsa se nakon drugog remija u sezoni izjednačila sa Realom na liderskoj poziciji. Obe ekipe sada imaju po 38 bodova. Espanjol je na 16. mestu sa 13 bodova.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading