DRAGOVIĆ O ODLASKU IZ ZVEZDE: Štoper želi samo jednu stvar, trenutno razmišlja samo u tom pravcu!

Autor:

Sport

31.12.2022

14:00 >> 14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja zanima sve Delije.

DRAGOVIĆ O ODLASKU IZ ZVEZDE: Štoper želi samo jednu stvar, trenutno razmišlja samo u tom pravcu!

Foto: Starsport

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović na neki način je stavio tačku na spekulacije oko njegove navodne želje da napusti redove srpskog šampiona već ove zime, iako je ugovorom vezan do leta 2024. godine.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović i Strahinja Eraković

Bivši reprezentativac Austrije je u razgovoru za portal "Srbija danas" negiorao svoje navodno nezadovoljstvo.

- Životna želja mi je bila da zaigram za beogradske crveno-bele, sada se to ostvarilo. Normalno je da se klubovi interesuju, ali ne razmišljam u tom smeru. Igrač sam Crvene zvezde i dok god je tako neću komentarisati natpise. Ostvario mi se dečački san. Crvena zvezda je za mene više od kluba, nemoguće je da budem nezadovoljan u voljenom klubu. Želim sa Zvezdom da igram Ligu šampiona i trenutno razmišljam samo u tom pravcu - rekao je Dragović.

Crvena zvezda na polusezoni ima 10 bodova više od Partizana, što joj omugućava da u potpunom spokoju priprema prolećni deo sezone, ali i razmišlja o budućim izazovima na evrosceni.

- Završili smo polusezonu kao jesenji prvaci, mnogo je lakše kada se na pauzu ode sa bodovnom prednošću. Maksimalno ozbiljno moramo da odradimo pripreme posle zaslužene pauze. Imaćemo i više vremena da radimo sa šefom stručnog štaba Milojevićem, s obzirom na to da nije bio takav slučaj od njegovog dolaska zbog gustog rasporeda. Sve to će nam mnogo značiti kako bismo bili konkurentni u Evropi. Ne sumnjam u ekipu, znam da smo sposobni za velika dela - dodao je Dragović.

Podsetimo, za iskusnog defanzivca interesovanje su pokazali Sampdorija, Sevilja, Trabzon i Austij Beč, ali na stadionu Rajko Mitić nisu voljni da ga puste, jer im je neophodan, kako u nastavku ove sezone, tako i u potencijalnom učešću u Ligi šampiona naredne jeseni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading