TUGA I NA MARAKANI: Zvezda se podsetila dana kada je Pele igrao protiv crveno-belih

Autor:

Sport

29.12.2022

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilca je tada oduševio Dragan Džajić.

TUGA I NA MARAKANI: Zvezda se podsetila dana kada je Pele igrao protiv crveno-belih

Foto: Tanjug/AP/Starsport

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena Edson Arantes do Nasimento Pele nije uspeo da pobedi rak, pa je nažalost preminuo je u 83. godini.

Ubrzo nakon što je planetom prostrujala vesto o smrti legendarnog Pelea, na zvaničnom Tviter nalogu se od Brazilca oprostio FK Crvena zvezda.

Na inicijalni tvit u kom se opraštaju od Pelea, crveno-beli su podsetili na dan kada je Brazilac igrao protiv Zvezde.

Ljubitelji fudbala sa prostora stare Jugoslavije, imali su priliku da vide majstorije čuvenog Pelea 10. septembra 1969. godine kada se Crvena zvezda sastala sa ekipom Santosa. Naši fudbaleri su sjajno igrali i uspešno parirali tada najboljem timu na svetu.

Pele je tom prilikom govorio o Draganu Džajiću, za koga je imao samo reči hvale i oslovljavao ga kao fudbalera svetske klase. Legendarni brazilski fudbaler nikada neće biti zaboravljen, a o njegovim majstorijama će se još dugo pričati među ljubiteljima fudbala - piše na Tviteru Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading